Sivasspor-Konyaspor, İki takımdan son bilgiler

Süper Lig’de 36. Hafta heyecanı bugün başlıyor. Tüm müsabakaların aynı anda başlayacağı haftada Arabamcom Konyaspor, Demir Grup Sivasspor deplasmanında 3 puan ve iyi oyun ile sahadan ayrılmak istiyor. Ev sahibi ekip için kritik mücadele Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak.
Sivasspor-Konyaspor, İki takımdan son bilgiler

Spor Toto Süper Lig 36. Hafta mücadelesinde Konyaspor, Demir Grup Sivasspor deplasmanına çıkacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda 20.00’de oynanacak mücadele öncesinde karşılaşmanın iki takım için önemi farklı. Ev sahibi takım, ligde kalma mücadelesi veren Giresunspor ile arasında 3 puanlık fark var. Sivas takımı işini son maça bırakmak istemiyor. Konyaspor ise bu sezon deplasmanda başka.

deplasmani-sever.jpg

ALANYASPOR MAÇI TARİFESİ
Yeşil beyazlılar 2022-2023 sezonunda deplasmanda iç saha maçlarına göre daha fazla puan topladı. Aleksandar Stanojevic’in talebeleri son oynanan Alanyaspor karşısında aldığı net galibiyet sonrası, Sivas maçında da aynı tarifeyi uygulamak istiyor. Stanojevic’in ileri uçta kimi oynatacağı netleşmedi. Tecrübeli Teknik Adam sağ kanada Michalak, ileri uca Mame Diouf, yedek kuvvet ise Emreli çıkabilir.

deplasmani-sever-001.jpg

RAKİP BİR ADIM ÖNDE
Sivasspor-Konyaspor rekabeti kıran kırana devam ediyor. Bugün 28. kez karşı karşıya gelecek iki takımın mücadelesinde Konyaspor 8, Sivasspor 10 kez galip gelirken 9 mücadelede iki takım puanları bölüştü. Konyaspor deplasmanda rakibine 15 gol attı, 29 gol ise filesinden top çıkardı. Rekabette Rıza Çalımbay’ın yeşil beyazlılara şansı tutarken, Aleksandar Stanojevic bu istatistiği değiştirmek istiyor. İki takım arasında son mücadele 4 Ocak tarihinde Konya Stadyumu’nda oynandı ve 2-2 mücadele bitti.

kiran-kirana-rakabet-2.jpg

KONYASPOR DEPLASMANDA GÜÇLÜ
Süper Lig 36. hafta maçında Konyaspor, salı günü akşamı D.G Sivasspor'un konuğu olacak. Maç öncesi notlara bakıldığında kırmızı beyazlıların sahasında bu sezon performansı yeterli değil. Sivas takımı bu sezon sahasında 16 maça çıkarken 6 beraberlik, 4 galibiyet ve 6 yenilgi ile sahadan ayrıldı. Yeşil beyazlılar ise deplasmanı seviyor. Anadolu Kartalı 17 dış saha maçından 5 galibiyet, 7 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Konyaspor ligin deplasmanda en çok puan alan 4. takımı olarak dikkatleri çekiyor.

kiran-kirana-rakabet-1.jpg

 Muhabir
Etiketler :