Sivasspor-Konyaspor, Ligin ağabeyleri!

Süper Lig’de 36. Hafta maçları geride kalırken Sivasspor-Konyaspor maçı haftanın en yaşlı bir ve üçüncü kadroların mücadelesini izlettirdi. Sivasspor 31.3, Konyaspor ise 29.4 yaş ortalamasıyla karşılaşmayı geride bıraktı. Ligimizde futbolcuların genel yaş ortaması ise 27.1 olarak çıkıyor.
Sivasspor-Konyaspor, Ligin ağabeyleri!

Sivasspor-Konyaspor maçı ilginç bir istatistiğe sahne oldu. İki takımında gol beklentisinin çok düşük olduğu mücadelede ligin en yaşlı birinci kadrosuyla, üçüncü kadronun mücadelesi izlendi. Demir Grup Sivasspor takımı karşılaşmayı 31.3 yaş ortalamasıyla tamamladı. Bu yaş ortalaması ligimizin en yüksek yaş ortalaması. Konyaspor ise 29.4 yaş ortalamasıyla karşılaşmaya çıktı. En yaşlı 3. kadrosu izlendi.

vetereanlar-maci-002.jpg

İKİNCİ KARAGÜMRÜK OLDU
Haftanın en yaşlı ikinci kadrosu Karagümrük- Kayseri maçı oldu. Ev sahibi 29.6 ortalamayla, sarı kırmızılılar ise 27.5 ortalamayla maçı tamamladı. Diğer maçlara baktığımızda Ankaragücü-Galatasaray maçı 25.1, Fenerbahçe- Antalya maçı 25.6, Giresunspor-Trabzonspor maçı 25.4, İstanbulspor-Adana Demirspor maçı 25.5, Alanya- Kasımpaşa maçı 25.6 ve Sivasspor-Konyaspor maçı yaş ortalaması 27.5.

 Muhabir
Etiketler :