Sivasspor, Konyaspor maçına en önemli 2 oyuncusundan yoksun çıkacak

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında DG Sivasspor, Galatasaray’ı konuk etti. Ev sahibi takım maçı uzatmalarda 2-1 kaybederken ilk 11'in en önemli 2 oyuncusunu kart cezalısı durumunda olması Konyaspor maçı öncesi ayrı bir sorun oluşturdu.
Sivasspor, Konyaspor maçına en önemli 2 oyuncusundan yoksun çıkacak

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında DG Sivasspor, Galatasaray’ı konuk etti. Mücadeleyi uzatmalarda 2-1 kaybeden Yiğidolar haftayı 14 puanla 17. sırada tamamladı.

Karşılaşmayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan kırmızı siyahlılarda ilk 11'in en önemli 2 oyuncusu da gördüğü kart nedeniyle 4 Ocak 2023 Çarşamba günü deplasmanda oynanacak Konyaspor maçı öncesi sıkıntı oluşturdu.

Takımın orta saha yükünü çeken Dia SabiA mücadelenin 23. dakikasında sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Bir diğer orta saha oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt ise 70. dakikada sarı kart görmesinin ardından 90+9. dakikada Mertens'e yaptığı faul nedeniyle ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.

dia-saba.jpg

İsrailli orta saha Dia SabiA bu sezon ligde oynanan 13 maçta görev aldı. 5 gol atıp 4 de asist yaparak takıma katkı sağlayan SabiA, dördüncü kartını görerek Konyaspor maçı öncesi cezalı duruma düştü.

erdogan-yesilyurt.webp

Bu sezon Süper Lig'de 13 maça çıkan Erdoğan Yeşilyurt ise 2 gol katkısı sundu. Toplamda 21 maça çıkan Yeşilyurt (1 Türkiye Kupası, 1 Türkiye Süper Kupası, 4 UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı) 4 kez ağları sarsarken 1 de asist yaptı.

YENİ HABER

İlgili Haberler
Etiketler :