Sivasspor'a men cezası gelebilir!

Sivasspor ile Fiorentina'yı karşı karşıya getiren UEFA Avrupa Ligi Konferans maçında akıl almaz bir olay yaşandı. Sahaya atlayan bir Sivasspor taraftarı Fiorentinalı Bianco'nun burnuna vurdu. Oyuncunun burnu kırıldı.
Sivasspor'a men cezası gelebilir!

Sivasspor'un başı dertte. UEFA Konferans Ligi ikinci tur mücadelesinde Fiorentina ile karşılaşan Yiğidolar maça iyi başlamasına rağmen hem sportif hem de saha dışı nedenlerinden dolayı sahadan üzgün ayrıldı. Kırmızı beyazlılar 35. dakika Erdoğan Yeşilyurt ile 1-0 geçmesine rağmen skor üstünlüğünü koruyamadı. Konuk Fiorentina mücadeleyi 4-1 kazanarak turu geçen takım olarak 90' bitirmeyi başardı.

taraftar.jpg

AVRUPA'DAN MEN CEZASI GELEBİLİR
Ancak turdan daha önemli bir olay yaşandı. Oyunun son dakikalarına doğru iki Sivasspor taraftarı sahaya atladı. İki holigandan birisi Fiorentinalı oyuncu Bianco'ya saldırdı ve genç oyunucuya gelen darbe sonrasında burnu kırıldı. Olay sonrası İtalyan ekibi FİFA Başkanı İnfantino ile görüşerek yaşanan olay üzerine ağır yaptırım istedi. Sivasspor ekibi bu olay nedeniyle bir süre Avrupa'dan men edilebilir.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :