Şok Sergen Yalçın iddiası! Galatasaray...

Galatasaray'da transfer sezonunda teknik direktörlük koltuğu için bir çok isim ortada dolaşırken Sergen Yalçın'ın da Yönetim Kurulu'nda görüşüldüğü ortaya çıktı.
Şok Sergen Yalçın iddiası! Galatasaray...

G.Saray yönetimi Jan Olde Riekerink ile yola devam etme kararı aldı... fakat ilk günlerde menajerler yabancı teknik adamları sarı-kırmızılı yönetime önerirken, yerli teknik adamlar ise bizzat Mehmet Özbek başta diğer yöneticilerin kapısını çalarak kendilerini önerdiler. Bunlardan birisi de Sergen Yalçın'dı.

Teknik direktörlüğe adım attığı günden bu yana büyük takım çalıştırmayı hayal eden Sergen, Özbek'i arayarak; "ben buradayım. Yardıma hazırım. G.Saray'ı uçururum. Teknik ekibim de hazır. Riekerink'ten futbolu çok daha iyi bildiğim de kesin. Hem Türk Futbolu'nu ondan daha iyi tanırım, hem futbolcularla diyaloğum daha iyidir. " diyerek kendisini önerdi.

Başkan Özbek de "tabii ki bunu yönetim kuruluna iletirim" dedi. Yönetim kurulunda da Sergen ismi masaya yatırıldı ancak hemen geçildi. Şu aşamada bunun mümkün olmadığı konuşuldu. Hatta Sergen'in teklifi büyük esprilere neden oldu.