Son Dakika! Beşiktaş transferi resmen açıkladı

Beşiktaş: "Kulübümüz; Futbol A Takımımızın 2016-17 sezonunda kazandığı Süper Lig şampiyonluğunda pay sahibi olan Gökhan İnler'le bir yıllık sözleşme imzalamıştır."
Son Dakika! Beşiktaş transferi resmen açıkladı

Beşiktaş, son olarak Adana Demirspor forması giyen 39 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan İnler ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Siyah-beyazlı ekipte transfer çalışmaları devam ediyor. Beşiktaş, tecrübeli orta saha Gökhan İnler ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. 39 yaşındaki Gökhan İnler, Beşiktaş'a öncelikle sportif işlerde yardımcı olacak. İnler, ihtiyaç duyulması halinde ise sahada futbolcu olarak görev alacak.

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz; Futbol A Takımımızın 2016-17 sezonunda kazandığı Süper Lig şampiyonluğunda pay sahibi olan Gökhan İnler ile bir yıllık sözleşme imzalamıştır. Kulübümüze öncelikle sportif işlerde yardımcı olacak olan Gökhan İnler, sahip olduğu tecrübeyle futbolcularımıza katkı sağlayacak ve ihtiyaç duyulması halinde sahada futbolcu olarak görev alacaktır. Gökhan İnler'e evine hoş geldin diyor ve üstün başarılar diliyoruz."

Etiketler :