Son Dakika! Galatasaray'da Tete transferi tamam... KAP bekleniyor

Son Dakika Haberi... Galatasaray'da merakla beklenen Tete transferi tamamlandı. Brezilyalı futbolcu RAMS Park'a giderek 4+1 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Galatasaray'ın Tete transferini KAP'a bildirmesi bekleniyor.
Son Dakika! Galatasaray'da Tete transferi tamam... KAP bekleniyor

Galatasaray, Shakhtar Donetsk'te yıldızını parlatan ve Lyon ile Leicester City'de kiralık olarak forma giyen Tete'yi renklerine bağladı.

Skorer'in edindiği bilgiye göre Tete, Brezilyalı yıldızı RAMS Park'a getirerek 4+1 yıllık sözleşmeyi imzalattı. Galatasaray'ın Tete transferini kısa süre içinde KAP'a açıklaması bekleniyor.

İŞTE TETE TRANSFERİNDE YAŞANANLAR

Ukrayna'daki savaş sebebiyle Tete, Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Boşa çıkan Brezilyalı yetenek için Fenerbahçe devreye girdi. Sarı-lacivertliler, Tete ve menajeriyle yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada "Son dönemde Kulübümüz ile adı geçen futbolcu Tete (Mateus Cardoso Lemos Martins) hakkında kamuoyunu bilgilendirmek zorunlu hale gelmiştir. Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır. Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir. Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış, ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır." denildi.

Etiketler :