Son rötuşlar

AYOS Konyaspor Basketbol'da yarın Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig 14.hafta maçında oynanacak Manisa BŞB maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılar bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.
Son rötuşlar

AYOS Konyaspor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig 14.hafta maçında yarın saat 19.00’da deplasmanda karşılaşacağı Manisa BŞB maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenman ile devam etti. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda yapılan antrenman, CORE ısınma ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışması gerçekleştiren yeşil beyazlılar, beşe beş ve dörde dört çift pota hücum setleri ile antrenmanı tamamladı. Öğle saatlerinde kara yolu ile Manisa’ya giden AYOS Konyaspor Basketbol, bugün Manisa Muradiye Spor Salonu’nda yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak.

1-manset-ara-baslik.jpg

ÇAMBEL İLE YOLA DEVAM

Öte yandan Konyaspor Basketbol'da Sinan Çambel ile yola devam kararı alındı. Engin Gençoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra görüştüğü Aziz Bekir ile prensipte anlaşan ancak detaylarda anlaşamayan yeşil beyazlılar, Manisa Büyükşehir Belediyespor maçını beklemeden yardımcı antrenör Sinan Çambel ile sezonun kalan bölümünde devam kararı aldı. Yeşil beyazlılar genç koçla sözleşme imzaladı. Konyaspor'dan yapılan açıklamada, "Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, sezonun geri kalan bölümünde Yardımcı Antrenörümüz Sinan Çambel ile devam etme kararı aldı. Koçumuz Sinan Çambel'e başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Etiketler :