Sonsuz Şükran köyüne gelin geldi

Sonsuz Şükran köyü, fotoğrafçıların gelin damat düğün çekimlerini yaptığı birer doğal plato haline dönüştü.
Sonsuz Şükran köyüne gelin geldi

Konya’nın Hüyük ilçesine bağlı Çavuş Mahallesi’nde bulunan sanatçıların mekanı Sonsuz Şükran Köyü, fotoğrafçıların gelin damat düğün çekimlerini yaptığı birer doğal plato haline dönüştü. 
Kültür ve sanat dünyasının ünlü ve duayen isimlerinin kerpiç evlerinin bulunduğu mekana yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte ziyaretçi yoğunluğu artarken, köy açık alanlarda düğün çekimi yapan fotoğrafçıların da ilgi odağı oldu.

Gelinlik ve damatlık kıyafetiyle sanatçıların köyüne gelen çiftler, buradaki kerpiç evlerin arasında fotoğrafçılara en güzel pozları verebilmek için çabalıyor.
Fotoğrafçı Mevlüt Ünlü yaptığı açıklamada, Beyşehir’de fotoğrafçılık yaptığını belirterek, “Gelin ve damat adayları için düğün öncesi doğa fotoğrafları çekmekteyiz. Şu an çekim yaptığımız çiftimiz de Isparta’dan buraya geldi. Tabi biz de bu mekana yönlendirince düğün çekimleri için Sonsuz Şükran Köyü’nü tercih ettiler. Buranın doğal yapısı, kerpiç evlerin görsel güzelliğinden faydalanarak en özel günleri olan düğün fotoğraflarının buradan çekiminin olmasını ve bunun albüm haline getirilmesini istediler. Biz de bu çalışmayı yapıyoruz. Buranın yerli halkına da teşekkür ediyoruz, hepsi gayet samimi, sıcakkanlı insanlar, bizlere evlerini de açıyorlar. Mekanlarını kullanmamıza müsaade ediyorlar” dedi.

Çiftler de, mekanı çok beğendiklerini, kerpiç evlerin bulunduğu yerde görsel olarak güzel fotoğraflar çıkabileceğini düşündüklerini dile getirerek, “Sanatçıların olduğu bir yerde çok sanatsal fotoğraflar çıkabiliyor. O yüzden burayı tercih ettik” diye konuştu.