“Söz Tekrara Düştü” kitabı okuyucularıyla buluştu

Yazar Mehmet Topuz’un “Söz Tekrara Düştü” isimli kitabı yayımlandı. Kitap, okurları tarafından ilgi görmeye devam ediyor.
“Söz Tekrara Düştü” kitabı okuyucularıyla buluştu

Gazetemiz yazarı Mehmet Topuz’un yeni kitabı yayımlandı. Kitabın isminden ve detaylarından bahseden Topuz, şu ifadelere yer verdi; “‘Söz Tekrara Düştü’ isimli kitabım yayımlandı. Böyle bir başlık seçmemizin sebebi de şu; Dünyanın oluşumundan bu yana insanlık kültürel anlamda bir birikim süreci yaşamakta. Bu birikim süreci içerisinde de zamanla insanların geçmişe dair birikimleri ve geleceğe aktarımı noktasında hem edebi hem de doğanın kendi içerisindeki deviniminden kaynaklı olarak böyle bir başlık belirledik.”

‘ÇEVRE BİLİNCİ VE İNSANLIK ADINA’

Kitabın içeriğinden bahseden Topuz, “Dünyanın uzun bir devinim süreci var. Bu süreç içerisinde beşeriyetin dünya üzerinde yapmış olduğu bir takım çalışmaları var. Edebiyata, kültüre, sosyolojiye, coğrafyanın kendisi içerisinde doğaya dair. Biz bunları edebi bir üslupla hem çevre bilinci adına hem de insanlığın ilerlemesi adına bir içerik oluşurduk. Yaklaşık 102 sayfadan oluşan bir kitap ortaya çıktı.” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-gorsel-2024-02-13-saat-17-44-49-3ee56ba6.jpg

‘GELECEK NESİLLERİMİZ İÇİN’

Gelecek nesiller için bir eser bırakmak istediğini ifade eden Topuz, “Kitabımızın çevre illerde reklamları yapıldı. Okur-yazar kitlesine bir nebze de olsa fayda sağlamak için gerekli yerlerle görüşme halindeyiz. Konferanslar, söyleyişiler noktasında da aktif bir yol çizmeye çalışıyoruz. Gelecek nesillerimize bir eser bırakma derdiyle hareket ediyoruz. 2024 yılının ilk çeyreğinde yayın hayatına çıkan, deneme tadında, sosyolojinin, edebiyatın, coğrafyanın kendi içerisinde birikimlerinden oluşan bir eser. İnşallah faydalı olur.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

 Muhabir