Spor camiasından Abdülkadir Ömür'e geçmiş olsun mesajı

Spor kulüpleri, Konyaspor maçında sakatlanan Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür için geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Spor camiasından Abdülkadir Ömür'e geçmiş olsun mesajı

Galatasaray,sosyal medya hesabından yayımladığı geçmiş olsun mesajında, "Trabzonspor - Konyaspor maçında üzücü bir sakatlık yaşayan Trabzonspor'un milli futbolcusu Abdülkadir Ömür'e ve bordo-mavili camiaya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Abdülkadir'in en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz" denildi.

Fenerbahçe, Konyaspor maçında sakatlanan Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertlilerin sosyal medya hesabından yayımladığı geçmiş olsun mesajın, "Ayak bileğinde kırık oluşan Trabzonspor Kulübü futbolcusu Abdülkadir Ömür’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.

Medipol Başakşehir, Konyaspor maçında sakatlanan Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Turuncu-lacivertlilerin sosyal medya hesabından paylaşılan geçmiş olsun mesajında, "Ayak bilek kemiğinde kırık oluşan Trabzonspor Kulübü futbolcusu Abdülkadir Ömür’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.

Beşiktaş,  Konyaspor maçında sakatlanan Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, " Trabzonspor’un Konyaspor ile oynadığı Süper Lig maçında talihsiz bir şekilde sakatlanan ve ayak bileğinde kırık meydana gelen Trabzonspor Kulübü futbolcusu Abdülkadir Ömür’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi. 
 

Trabzonspor'un eski futbolcusu Yusuf Yazıcı, sosyal medya hesabından Abdülkadir Ömür'e geçmiş olsun dileklerini iletti.