Stanojevic Konyaspor'un gelişimine inanıyor

İstanbulspor ve Giresunspor maçlarında istediği sonuçları alamayan Konyaspor'da buna rağmen oynadığı oyunla Stanojevic'in memnuniyetini kazanmıştı. Stanojevic geliştiğine inandığı takımının Galatasaray galibiyetiyle şansızlığı kırdığına inanıyor.
Stanojevic Konyaspor'un gelişimine inanıyor

Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yeşil beyazlıların puan kaybettiği maç sonrasında "İyi oynuyoruz ancak gol bulamıyoruz. Her maç gelişen bir Konyaspor görüyoruz. Şansızlığı kırmamız gerekiyor, galibiyet alamamamız normal değil" söylemleriyle sonuçlara rağmen takımının gelişimine olan inancını belirtiyordu. Giresunspor maçı istatistikleri Stanojevic'i doğrular cinstendi.

gelisim-kopya.jpg

10 ŞUT AĞLARA GİTMEDİ
Anadolu Kartalı içeride oynadığı Giresunspor maçında 18 şut, yüzde 66 topla oynama yüzdesi ve ataklara rağmen topu ağlara gönderememiş, 1 puana razı olmuştu. Konyaspor'un içeride 1-0 kaybettiği İstanbulspor maçında da üstündü. Konyaspor rakibinden 3 kat daha fazla şut çekmesine rağmen deplasman takımı kaleyi bulan 3 şutundan birisi gol olmuş. Konyaspor 10 şutu ağlara gitmemişti.

yansitmiyor.jpg

TAKIM GELİŞİYOR
Galatasaray maçında ise ilk yarıda Konyaspor'un 5 şut çekti ancak hiçbir top hedefe gitmemiş Pozuelo- Mame Diouf değişikliği sonrası hücum hattını güçlendiren ve orta sahada yaptığı baskıyla rakibini geri iten Konyaspor, ikinci yarıda 10 şut çekmiş ve 3 isabetli şutun 2'si gol olmuştu. Stanojevic bu bilgiler ışığında takımının her hafta geliştiğine ve şansız dönemin sona erdiğine inanıyor.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :