Stanojevic sistemini kurduğu takımlarda başarılı oluyor

Yeşil beyazlıların yeni teknik patronu Aleksandar Stanojevic kariyeri boyunca kendi sistemini kurduğu takımlarda başarılı olabiliyor.
Stanojevic sistemini kurduğu takımlarda başarılı oluyor

Yeşil beyazlıların yeni teknik patronu Aleksandar Stanojevic kariyeri boyunca kendi sistemini kurduğu takımlarda başarılı olabiliyor. Stanojevic ülkesi dışında BJ Guoan’da 2 yıl süre görevde kaldı, İsrail ve Yunanistan’da istediği başarıya ulaşamadı.

BİRÇOK ÜLKEDE GÖREV ALDI

Arabam.com Konyaspor’da İlhan Palut’tan görevi devralan Aleksandar Stanojevic kariyerinde 1 yıldan uzun süre durabildiği takımlarda başarı sağlarken sistemini oturtmakta zorlandığı ekiplerde kısa süre sonra görevden ayrılıyor. 49 yaşındaki Teknik Direktör DL Aerbin, Maccabi Haifa, Paok, Quadsiah ve Renhe’de 1 yıl veya daha az bir sürede görevde kalırken ülkesi dışı takımlar da birçok kez görev aldı.

BJ GUOAN’DA BAŞARILI OLDU

Stanojevic, Çin’in futbol kültürü oluşturmak için başlattığı projede Guoan’da 42 maça çıkarak 1.60’lık puan ortalaması yakaladı. Kariyerindeki zirvesini Partizan ile yapan Sırp Teknik Direktör 2009-2010, 2010-2011 sezonlarını Stanojevic yönetiminde şampiyonlukla tamamladı. Stanojevic Sırbistan’daki baskı ortamından alışkın olduğunu belirterek Türkiye Süper Ligi’nde de başarılı olacağını düşünüyor.

UFUK KENDİRCİ - YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :