Stormgain'de Ticaret Yapılabilecek En İyi 3 Kripto Para Birimi

Stormgain'de Ticaret Yapılabilecek En İyi 3 Kripto Para Birimi
Stormgain'de Ticaret Yapılabilecek En İyi 3 Kripto Para Birimi

Makroekonomik koşullara rağmen, birçok profesyonel tüccar şimdi kripto para birimlerine yatırım yapmak için doğru zaman olduğunu düşünüyor. Yeni başlıyorsanız, hangi kripto para birimlerinin en iyi potansiyel getiriyi sağlayacağını merak edebilirsiniz.

Tabii ki, başarılı işlemler aynı zamanda verimli crypto borsalarının kullanılmasını gerektirir. Bu bağlamda Stormgain, kripto yatırım yolculuğunuza başlamak için en iyi yerdir. Borsada ticaret yapılabilecek en iyi üç kripto para hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin:

Stormgain Kripto Ticaretini Nasıl Kolay ve Erişilebilir Hale Getiriyor?

Stormgain, kullanıcıların kripto para birimleri satın almasını, satmasını ve takas etmesini kolay ve erişilebilir kılan merkezi bir kripto para borsasıdır. Platform, kullanıcı dostu bir arayüz ve hareket halindeyken ticaret için bir mobil uygulama dahil olmak üzere birçok avantaja sahiptir. Yeni başlayanlar için video eğitimi, kullanıcıların kripto para biriminin temellerini anlamalarına yardımcı olabilir.

Stormgain'in en önemli avantajlarından biri de elbette iOS ve Android cihazlarla uyumlu mobil uygulaması. Uygulama, kullanıcıların kripto para birimleri alıp satma, bakiyelerini kontrol etme ve portföylerini yönetme dahil olmak üzere platformun tüm özelliklerine ve hizmetlerine erişmesine olanak tanır. Uygulama, sezgisel ve kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır, bu da onu her beceri seviyesinden kullanıcının erişimine sunar.

Ayrıca Stormgain, kullanıcıların gerçek parayı riske atmadan ticaret becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyan bir demo ticaret özelliği sunar. Bu, crypto dünyasına yeni başlayan ve gerçek fonlarla yatırım yapmadan önce deneyim kazanmak ve becerilerini geliştirmek isteyen yeni başlayanlar için değerli bir araç olabilir. Araç, şüphesiz, aşağıdaki gelecek vaat eden kripto para birimi yatırımlarına dalmadan önce herkesin deneyim kazanmasına yardımcı olacaktır:

Stormgain'de Ticaret Yapılabilecek En İyi 3 Kripto Para Birimi

Ripple (XRP)

XRP, finansal kurumlar için bir ödeme ve takas platformu olarak hizmet vermek üzere geliştirilen Ripple Labs tarafından oluşturulan bir kripto para birimidir. Ancak Bitcoin gibi geleneksel blok zincirlerinin aksine, XRP'nin çıkarılmasına gerek yoktur. Bunun yerine, kripto para biriminde ön madencilik yapma ve onu ağa bırakma yöntemini kullanır. Yine de, XRP'nin değeri piyasadaki arz ve talep tarafından belirlenir, ancak maksimum arz 100 milyar token olarak sabitlenmiştir.

2020'de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), şirketi XRP'yi menkul kıymet olarak çıkarmakla suçlayarak Ripple'a karşı bir dava açtı. Dava birkaç yıldır devam ederken, sona çok yakın. Ripple kazanırsa, bu birçok yatırımcı için hızla bir satın alma sinyaline dönüşebilir. Son olarak, insanların sınır ötesi ödemeleri daha hızlı, daha ucuz ve daha verimli yapabileceklerini fark etmeleri an meselesi olacak ve bu da XRP'nin dünya çapındaki finans kurumları tarafından kitlesel olarak benimsenmesine yol açacaktır.

Polygon (MATIC)

Polygon yeni bir kripto para birimi değil, ancak büyük bir potansiyele sahip. Ethereum ağı üzerine inşa edilen Layer-2 çözümü, Proof of Stake yan zincirleri, Plazma çerçeveleri ve diğer çözümlerin bir kombinasyonu aracılığıyla daha hızlı ve daha ucuz işlemler sunmayı hedefliyor. Sonuç, daha hızlı ve düşük maliyetli işlemlerle çalışan, birlikte çalışabilir bir blok zinciri ağıdır.

Polygon ayrıca, geliştiricilerin merkezi olmayan uygulamalar (dApp'ler) oluşturmasını ve başlatmasını kolaylaştıran geliştirme araçları sunar. Platform, kullanıcılara akıllı sözleşmeleri yürütmek için bir sanal makine, dijital varlıkları güvenli bir şekilde depolamak için bir cüzdan ve ticaret belirteçleri için bir pazar yeri dahil olmak üzere bir dizi özellik sunar. Ayrıca, kullanıcıların ağ üzerinde merkezi olmayan borsalar (DEX'ler) oluşturmasına olanak tanır.

Bahsedilen her şey, yerel tokeni MATIC'i oldukça çekici bir yatırım haline getiriyor. Blockchain için bir ödeme çözümü olarak hizmet verdiği için talebi daha da artırıyor. Dahası, Ethereum Merge, temel katmandaki işlem ücretlerini düşürmedi, bu da Polygon'u ve yerel belirteci MATIC'i bir sonraki boğa koşusu için potansiyel bir ikame haline getiriyor.

Chiliz (CHZ)

Chiliz (CHZ), bir sonraki boğa koşusunda dikkat edilmesi gereken başka bir kripto para birimidir. CHZ, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 belirtecidir, ancak aynı zamanda BNB ve Solana blok zincirlerini de destekler. Spor ve eğlence için bir hayran etkileşimi ve ödül uygulaması olan Socios.com platformu için birincil yardımcı program belirtecidir. Platform, taraftarların, öncelikle futbola odaklanarak favori spor takımlarını temsil eden jetonlar satın almalarına ve takas etmelerine olanak tanır.

Futbol kulübü taraftar jetonları daha sonra özel taraftar deneyimlerine ve oyuncularla tanışma, oyunlara VIP biletler ve ürün indirimleri gibi ödüllere erişmek için kullanılabilir. CHZ tokenin değeri, platform ve borsalardaki arz ve talebe göre belirlenir ve diğer kripto para birimleri veya fiat para birimleri için alınıp satılabilir.

Katar'daki Dünya Kupası'ndan veya başka bir popüler futbol etkinliğinden yararlanmak istiyorsanız, CHZ'ye sahip olmak şüphesiz bir gecede karınızı artıracaktır. Sonuç olarak, FC Barcelona, Juventus ve Paris Saint-Germain gibi kulüpler dahil olmak üzere büyük spor takımlarına ve organizasyonlarına erişmenizi sağlayacaktır. Stormgain blogunda CHZ hakkında bir fiyat tahmini almak için okumaya devam edin - https://stormgain.com/tr/blog/chiliz-chz-price-prediction.

Son Düşünceler

Sonuç olarak, Stormgain, yeni ve ileri düzey yatırımcılar için mükemmel hepsi bir arada kripto ticaret çözümüdür. Kullanıcılar, hızlı takaslar, limit emirleri ve kaldıraç ticareti gibi çok çeşitli araçlardan yararlanabilir. Nihayetinde, herkes kârı sorunsuz bir şekilde maksimize etmek için uzman alım satım sinyallerinden ve teknik analizden yararlanabilir.