Süper Lig ekipleri zincir oluşturdu, Konyaspor farkını konuşturdu!

Beşiktaş tarafından başlatılan ve Süper Lig kulüplerinin katıldığı Hatay'a fidan bağışı kampanyasına Konyaspor farklı bir paylaşımla destek verdi.
Süper Lig ekipleri zincir oluşturdu, Konyaspor farkını konuşturdu!

Hatay'da çıkan orman yangını sonrası Beşiktaş Kulübü bugün bir kampanya başlattı. Siyah beyazlıların twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Hatay için el ele! Yangınlarda zarar gören ormanlarımızı yeşertmek için 1903 adet fidan bağışlayarak @GalatasaraySK'a meydan okuyoruz" denildi. Daha sonra Süper Lig ekipleri arasında zincir oluştu.

Galatasaray Fenerbahçe'yi, Fenerbahçe Başakşehir'i, Başakşehir Gaziantep'i, Gaziantep Trabzonspor'u, Trabzonspor Çaykur Rizespor'u, Çaykur Rizespor ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u etiketleyerek meydan okudu.

Konyaspor'un dost kulüpleri arasında yer alan Erzurumspor ise topu yeşil beyazlılara göndererek, "Seninleyiz Hatay! Bugün fidan yarın nefes anlamına gelmektedir. Hatay’daki yangından zarar gören ormanların fidanlarla yeniden can bulması adına biz de 1968 fidan bağışlıyor ve @konyaspor meydan okuyoruz. #HatayİcinElEle" paylaşımı yaptı.

İttifak Holding Konyaspor Kulübü, bu paylaşım sonrası yine klasiğin dışına çıkarak farkını konuşturdu. Tüm kulüpler kuruluş tarihi kadar adette fidanı bağışlayacaklarını duyururken, ne zaman ve nereye bağışlayacaklarını açıklamadı.

Yeşil beyazlılar ise bunu rakamsal olarak ifade etti ve 19 bin 220 TL'lik fidan bağışının ilgili vakfın hesabına yarın sabah aktarılacağı açıklandı. Yeşil beyazlılar daha sonra Kayserispor'u da bağış yapmaya davet etti.

Konyaspor'un paylaşımında, "Teşekkürler @Erzurumspor
Kulübümüz Hatay’daki yangınlarda yok olan ormanlarımız için başlatılan kampanyaya yarın sabah ilgili vakfın hesabına 19 bin 220 TL’lik fidan bağışı yaparak katılacaktır. Sen de var mısın @KayserisporFK #HatayİçinElEle" ifadelerine yer verildi.

Kayserispor ise Denizlispor'u bağışa çağırdı.

konyaspor-meydan-okuma.jpg

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER