Sürüm, çiftçiye çare oluyor

Konya'da düzenlenen Tarım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de firmalardan tam not aldı. 14 Mart'ta kapılarını ziyaretçilere açan Konya Tarım Fuarı, bugün saat 17.00'ye kadar ziyaret edilebilecek. Burada stant açan firma temsilcileri, fuarın verimli geçtiğini belirtirken, ziyaretçi yoğunluğunun kendilerini memnun ettiğini söyledi.
Sürüm, çiftçiye çare oluyor

Sürüm Tarım Makinaları olarak çiftçinin ihtiyacını giderecek makineler ürettiklerini kaydeden Firma Yetkilisi Hasan Bardakcı, “Sürüm Tarım Makinaları ailesi olarak tamburlu yonca biçme makinaları, sıkmalı diskli yonca biçme makinaları ve ot toplama tırmıkları üretiyoruz. Firmamız 1967 yılında Hasan Hüseyin Bardakcı tarafından kuruldu. Ben de üçüncü kuşak olarak hizmet veriyorum. Üretimlerimiz Konya’da 3. Organize Sanayi bölgesinde yapılıyor.

surum-ciftciye-care-oluyor-hasan-bardakci.jpg

Dağıtım ağımız geniş. Türkiye’de 400 tane bayimiz bulunuyor. 25 ülkeye de ihracat yapıyoruz. Fas, Tunus, Cezayir, Lübnan, Suudi Arabistan, Amerika, İtalya ve Almanya gibi ülkelere de ürünlerimizi gönderiyoruz. Fuar bu sene gerçekten çok hareketli. İlk gününden itibaren çok yoğun geçti. Büyük bir ihtimalle pandemiden dolayı gelemeyen insanlar bu sene geldi. Çiftçilerimiz markamızı yakından takip ediyorlar. Onları ağırlamaktan ve hizmet vermekten dolayı memnunuz” ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU - YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :