Taha Akgül'den tepki! 'Varsa yoksa futbol...'

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) sıfır puan alarak turnuvaya veda eden Milli Takım'a ağır eleştiriler geliyor. Milli güreşçi Taha Akgül, "Varsa yoksa futbol. Bravo emeği geçen herkese." ifadelerini kullandı.
Taha Akgül'den tepki! 'Varsa yoksa futbol...'

Bakü'de İsviçre ile karşı karşıya gelen A Milli Takım sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2020) 3 yenilgi veda eden Milli Takım'a ağır eleştiriler gelmeye başladı. 

Tokyo'da düzenlenecek olan Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek olan milli güreşçi Taha Akgül'de, birçok şampiyonluk yaşayan olimpiyat takımı olduğuna dikkat çekerek insanların kendilerine destek vermediğini vurguladı. 

Milli güreşçi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bizimi sizini mi var bu işin? Bütün sporcular bizim bütün sporcular sizin. Bu ülkede sadece futbol yok. 1 ay kaldı olimpiyatlara. Birçok branşta şampiyonlarla dolu bir olimpiyat takımımız var ama kimsenin umurunda değil. Varsa yoksa futbol. Bravo emeği geçen herkese." ifadelerini kullandı. 


taha.JPG

Öte yandan Taha Akgül, "Bizim çocuklar nasıl özel uçakla turnuvaya götürüldüyse özel uçakla da geriye getirdiniz. Bizim olimpiyat evlatlarımızı da tarifeli uçaklarla götürün..." yazılı bir paylaşıma da RT yaptı. 
 

servet.JPG