Tahir Akyürek: Büyük Türkiye hedefiyle çalışmaya devam edeceğiz

14 Mayıs seçimleri öncesi Aykent Ayakkabıcılar Sanayi'nde esnaf ziyareti yapan AK Parti Konya 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, "Büyük Türkiye hedefi için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah geleceğin Türkiye'si bugünden çok daha farklı bir konumda olacak. Her sektörde yerli ve milli üretim güçlü bir şekilde devam ediyor. Şimdi yeni hedeflere yürümek için Cumhurbaşkanımıza ve partimize destek bekliyoruz." dedi.
Tahir Akyürek: Büyük Türkiye hedefiyle çalışmaya devam edeceğiz

AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, seçim çalışmaları kapsamında Aykent Ayakkabıcılar Sanayi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Aykent'in Türkiye için öneminden bahseden Akyürek, "Aykent Ayakkabıcılar Sitesi, Türkiye'deki en güçlü sektörel bölgelerden birisidir. Gerek kadın, gerekse erkek ayakkabı giyiminde Türkiye'nin en önde gelen firmaları Aykent'te yer alıyor. Bu bölge bizim için Konya'nın katma değeri, üretimi ve istihdamı için çok önemli. O nedenle ayakkabıcılar sitesine kolay ulaşım için gerek yaya köprüleri, gerek alt ve üst geçitle ilgili birçok çalışmayı daha önceki dönemlerde yaptık" diye konuştu.

tahir-akyurek-buyuk-turkiye-hedefiyle-calismaya-devam-edecegiz.jpeg

'AYKENT SANAYİ SİTESİ ÇOK GÜZEL BİR KONUMA ERİŞTİ'

Tahir Akyürek, "Karatay Belediyemiz de özellikle bu bölgedeki sanayi alanlarımızın, sokaklarımızın, caddelerimizin bakımını üstlenmişti. Sanayi sitemiz çok güzel bir konuma erişti. Biz de burada ayrıca bir eğitim merkezi, teori ile pratiğin birleştiği bir okul konusunda da destek olmuştuk ve bina yapmıştık. Onun da etkin bir şekilde aktif olmasından memnun olduk. Ayakkabı sektörümüz ciddi bir gayret içinde onu gördük. Bu sektördeki üreticilerimiz hem yurt içi hem de yurt dışı ticarette büyük başarılara imza atıyorlar. Firmalarımızın büyük bir çoğunluğunun dış pazara açıldığını, ihracat kapılarını daha güçlü şekilde çaldığını görüyoruz. Çok sayıda firmamız yurt dışına ihracat yapıyor. 15-20 ülkeye ihracat yapan sektör temsilcilerimiz olduğunu gördük. Burada Karatay Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte ziyaretlerimiz devam ediyor. Seçimden sonra da devam edecek. Amacımız daha gelişmiş, daha güçlü bir Konya'nın hazırlanması. Bu sektör de Konya'mızın lokomotif sektörlerinden birisi. Bir eksik varsa giderme konusunda çalışmalarımız da devam edecek inşallah." ifadelerini kullandı.

'CUMHURBAŞKANIMIZ, TÜRKİYE'Yİ LİDER ÜLKE YAPMA MÜCADELESİ VERİYOR'

Akyürek, "Seçime az bir zaman kaldı. Bütün hemşerilerimiz mutlaka bir sorumluluk duygusuyla sandığa gidip oyunu kullansınlar. Çünkü yönetimi belirliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci yüzyılında Konya'mız, ülkemiz nasıl bir yönetimle devam etsin onu belirlemiş olacağız. Cumhurbaşkanımız Türkiye'yi lider ülke yapma mücadelesi veriyor. Bu konuda içte ve dışta birçok engel ve tuzakla da karşı karşıya kalıyor. Bugüne kadar olduğu gibi Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'mize vereceğimiz büyük destekle, Türkiye yine güçlenmeye devam edecek. Büyük Türkiye hedefi için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah geleceğin Türkiye'si bugünden çok daha farklı bir konumda olacak. Savaş uçaklarımız, Kızılelma, Anka, Hürjet, Hürkuş gibi kendi ürettiğimiz savunma sanayi ürünleri, tarım makinaları, inşaat makinaları gibi her sektörde yerli ve milli üretim güçlü bir şekilde devam ediyor. Şimdi yeni hedeflere yürümek için Cumhurbaşkanımıza ve partimize destek bekliyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :