Tahir Büyükkörükçü İHL öğrencileri, projelerini sergiledi

2017-2018 Dönemi 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında Meram Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri projelerini sergiledi
Tahir Büyükkörükçü İHL öğrencileri, projelerini sergiledi

Diriliş neslinin fidana durduğu yer olan fen ve sosyal bilimler programı okutulan Tahir Büyükkörükçü Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrenciler, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında 10 tasarım 10 araştırma projesini sundu.

Tahir Büyükkörükçü AİHL okul müdürü Mehmet Avcı, okullarında ilim, dil, kültür-sanatın yanında bilimsel gelişmeleri de desteklediklerini, bu programın okullarında ilk kez düzenlenmesine rağmen büyük ilgi gördüğünü söyledi. 

Biyoloji öğretmeni Turgut Ölmez önderliğinde 7 proje, Coğrafya Öğretmeni Ali İhsan Dokuzer önderliğinde 4 proje, Fizik Öğretmenleri Mehmet Canan ve Mustafa Karaca önderliğinde 5 proje, Matematik Öğretmenleri Hakan Bilbay ve İsa Kaya önderliğinde 3 proje ve Tarih Öğretmeni Ebubekir Gülgönül önderliğinde ise 1 proje ile tübitak bilim fuarına katılım gerçekleştirildi. Öğrencilerin projeleri ile ilgili hazırladıkları sunumlar protokolden ve fuarı ziyaret eden katılımcılardan tam not aldı.

tahir-buyukkorukcu-lisesi2.jpg

tahir-buyukkorukcu-lisesi3.jpg

tahir-buyukkorukcu-lisesi4.jpg