"Tarihe geçmek istiyorum"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Brezilyalı Willian Arao basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Arao, "Umarım buraya daha önce gelen diğer Brezilyalılar Alex, Carlos ve Aurelio gibi tarihe geçmek istiyorum." dedi.
"Tarihe geçmek istiyorum"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Willian Arao, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Brezilyalı orta saha Avrupa'ya gelmesi hakkında sorulan soruya; "8 ay Barcelona'da deneme antrenmanlarına çıkmıştım. Bu Avrupa'ya ikinci sefer gelişim diyebilirim. Hocanın benden istediklerini yapmak ve elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum." dedi.

29 yaşındaki futbolcu; "Hiç şüphe yok ki takımımız Türkiye'nin en büyük takımı ve en çok şampiyon olan takımı, bu sene de elimizden gelenin en iyisni yapıp şampiyon olmak istiyoruz. Gelmeden önce Alex ve Aurelio ile konuştum. Umarım derbileri ve tüm maçları kazanıp şampiyon oluruz." açıklamasında bulundu.

Brezilya'dan tanıdığı teknik direktörü hakkında konuşan Arao; "Jorge Jesus'u çok iyi tanıyorum. Oyuncularından hep yüksek performans istiyor. Geldiğimde takımı gayet iyi buldum. Şu anda Dinamo Kiev maçı için özgüvenli bir durumdayız." sözlerini sarf etti.

Mevkisi hakkında konuşan futbolcu; "Mevkim ve en iyi olduğum pozisyon ön libero. Hocamız beni genelde ön libero olarak kullandı. Daha önce savunmada oynama tecrübem de var. Hocam benden nerede oynamamı isterse orada oynarım. Yardım etmek için buradayım." dedi.

Brezilyalı Arao oyun tarzı hakkında; "Kendim hakkında konuşmayı sevmiyorum. Sahada ve antrenmanlarda kendimi göstermeyi tercih ederim. Ben iyi pas yüzdesi ve iyi kademe almaya çalışan bir oyuncuyum." açıklamasında bulundu.

Orta saha oyuncusu sözlerinin devamında; "Umarım buraya daha önce gelen diğer Brezilyalılar Alex, Carlos ve Aurelio gibi tarihe geçmek istiyorum. 5 numaranın özel anlamı yok, Brezilya'da ön liberolar genelde 5 numara giyerler. Benim için özel olan bu formayı giyebilmek." dedi.