Tarihi galibiyetler medyada konuşuldu

İttifak Holding Konyaspor'un Süper Lig 2019/2020 sezonunun 32. ve 33. haftasında Başakşehir ve Trabzonspor'a karşı aldığı 4-3'lük tarihi galibiyetleri, Temmuz ayında medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.
Tarihi galibiyetler medyada konuşuldu

Süper Lig’de geride bırakılan sezonun 32. ve 33. haftasında Konyaspor’un şampiyonluk adayı Başakşehir ve Trabzonspor’u üst üste 4-3’lük skorlarla mağlup etmesi medyada büyük yer buldu. Yeşil beyazlıların Temmuz’da en çok konuşulan konusu bunlar olurken, ayrıca yeşil beyazlılarda Olağan Genel Kurul öncesi yapılan haberler de çok konuşulan konular arasında yer aldı. İttifak Hoding Konyaspor, Temmuz ayında en çok medyada yer alan takımlar arasında 12. sırada bulundu.

YAKLAŞIK 24 BİN HABERDE İSMİ GEÇTİ

Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Temmuz ayı raporunu açıkladı. Medya araştırmasına göre, spor camiasının en çok konuşulan takımlar, futbolcular, teknik direktörler, yöneticiler ve hakemler belli oldu. Temmuz ayı sıralamasında 12. sırada yer alan Konyaspor,  geçtiğimiz ay toplam 23 bin 819 haber ile 12. sırada kendine yer buldu. Yeşil beyazlılar 3 bin 582 yazılı, 20 bin 237 kez ile de internet haberlerine konu oldu. Konyaspor, en çok şampiyonluk adayları Başakşehir ve Trabzonspor’u mağlup etmesi ve Hilmi Kulluk’un adaylık açıklamalarıyla gündeme geldi.