Tarım İl Müdürlüğünde eğitim semineri

Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda Gıda ve Yem Şubesi personeli BRC (British Retail Consortium) Eğitimi aldı.
Tarım İl Müdürlüğünde eğitim semineri

Eğitimde BRCGS Global Gıda Güvenliği Standardı Versiyon 8 Gereklilikleri konularına değinildi. Danışman Gıda Mühendisi Rukiye Tanrıkulu Kındıra tarafından verilen eğitimi Gıda ve Yem Şubesinde görev yapan 25 kontrol görevlisi katıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Gıda ve Yem Şube Müdürü Ramazan Sobayoğlu, Rukiye Tanrıkulu Kındıra’ya teşekkürlerini ileterek, “BRC Food, Gıda Güvenlik Sistemi standardı sayesinde gıda üretimi yapan firmalar ve perakendeciler, gıda güvenliği ve ürün kalitesi konusunda daha özenli olmaya başlamışlardır. Bu kuruluşların işletmelerinde asgari hijyen koşulları bu standart sayesinde olmuştur. İster yerleşik bir global tedarikçi olun, ister yeni gelişen bir pazarda olun, BRC gıda standardı, müşterilerinizin gıda güvenliği programınızda ve tedarik zinciri yönetiminde güven duymasını sağlayacaktır." dedi.

Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü Kontrol Görevlilerinin bu ve bunun gibi eğitimleri almaya devam edecekleri de bildirildi.

Etiketler :