Taşpınar’dan Konuk’a ziyaret

Konya Pancar Ekiciler Kooperatifi başkan adayı Özkan Taşpınar, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’u ziyaret etti.
Taşpınar’dan  Konuk’a ziyaret

Konya Pancar Ekiciler Kooperatifi başkan adayı Özkan Taşpınar, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’u ziyaret etti. “Devralmaya talip olduğumuz nöbet yerinde, nöbeti devretmek için süreci başlatan Sayın Başkan Recep Konuk’u ziyaret ettik” diyen Taşpınar, “Bu bir nezaket ziyaretinden ibaret değildi. Üretimden taraf iki dost olarak konuştuk” dedi. Taşpınar, “Devralmaya talip olduğumuz görevin onlarca sorumluluğu, üreticilerimize, çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza karşı kesintiye uğramaması gereken mesuliyetleri var. Bizim vazifemiz ne yapacağımızı anlatmak kadar, göreve gelmeden önce kurumun tüm işlerini anlamak, detaylara önceden vakıf olmak. Çünkü 46 tane üretim tesisimiz, ticari hayat ve üretici ortaklarımızın işleri bizim genel kurulumuz var diye durmayacak, işleyişine ara vermeyecek” diye konuştu.

‘KONYA ŞEKER KORUYACAĞIMIZ EN DEĞERLİ EMANETTİR’

Taşpınar, şunları kaydetti: “Amacımız, kooperatifimizin genel kurul sonrası durarak zaman kaybetmeden yoluna devam etmesi ve ortaklarımızın daha çok üretmeyi ve daha çok kazanmayı sürdürmesi. Nezaketleri ve verdiği detaylı bilgiler için kendilerine teşekkür ediyorum. 22 yılda kurumumuza ve ortaklarımıza kazandırdığı tesisler ile birlikte üreterek büyüyen ve üreticisine daha çok ürettiren Konya Şeker vizyonu da devralacağımız ve koruyacağımız en değerli emanettir” dedi.

Başkan Konuk da ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarının yoğunluğuna rağmen kurumun ve üreticinin işlerinin genel kurul sonrası da aksamadan devam etmesi için kurumun gündemindeki konulara tam vakıf olmak için hassasiyet gösteren Taşpınar’a teşekkür etti. 

taspinardan-konuka-ziyaret-1.jpeg