TBMM’ye pizzacı, pideci, kebapçı alınacak KPSS Şartı yok 157 işçi alınacak

TBMM Başkanlığı İdari Teşkilat kadrosunda görev yapmak üzere kebapçı, dönerci, pideci, pizzacı aranıyor. İşte işe alım yapılacak kadrolar…
TBMM’ye pizzacı, pideci, kebapçı alınacak  KPSS Şartı yok 157 işçi alınacak

TBMM Başkanlığı İdari Teşkilat kadrolarına görev yapmak üzere 157 işçi alınacak. İşe alımı yapılacak kadrolar arasında ise kebapçı, pideci, dönerci bulunuyor.

KEBAPÇI, DÖNERCİ, PİDECİ…

Aşçı, bahçıvan, bulaşıkçı, çatı işçisi, dönerci, döşemeci, el dekor süslemeci, antrenör, garson, ısıtma sıhhi tesisatçı, boyacı, kebapçı, kuaför, metal doğramacı, pastacı, pideci, pizzacı, resepsiyon görevlisi, soğutmacı ve havalandırmacı, şöför, taşıma işçisi, temizlik işçisi.

ARANAN ŞARTLAR

TBMM’nin verdiği ilanda alınacak işçilerin 18 yaşını doldurmuş olmaları, kamu haklarından mahrum bulunmamış olmaları, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlara, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçIlık gibi suçlardan mahkum olmama şartı aranıyor.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

22 Kasım’da başlayacak başvurular, 27 Kasım’da son bulacak. 12 Aralık’ta kura çekimi ile yapılacak işe alımlar TBMM’de yapılacak ve canlı olarak izlenebilecek.

İlana ulaşmak için TIKLAYIN

 Editör