Tecavüzcüyü öldürüp ters astılar! Mide bulandıran detaylar

Meksika'da önce öldürülen sonra da ters bir şekilde yolun ortasına asılan şahıs dünyada ses getirdi. Olayın detayları ise hem mide bulandırıcı hem de korkunç.
Tecavüzcüyü öldürüp ters astılar! Mide bulandıran detaylar

Kartellerin hüküm sürdüğü ve sık sık yaşanan vahşet haberleri ile gündeme gelen Meksika'da korkunç bir kare kameraya yansıdı.

Yerel basına yansıyan bilgilerde, tecavüz ile suçlanan ve ismi belli olmayan kişi önce feci şekilde öldürüldü daha sonra ise bir yolun üzerindeki çelik yapıya asıldı.

DİKKAT ÇEKEN MESAJ: BU TÜM LANET OLASI DOMUZLARIN BAŞINA GELEBİLİR

Yerel halkı dehşete düşüren görüntünün ise Meksika'nın Chihuahua bölgesindeki Casas Grandes'te yaşandığı bilgisi geldi. Cesedin üzerinde tecavüzcü olduğu için öldürüldüğünü anlatan karton üzerine yazılmış bir mesaj da bulundu. Mesaj şöyleydi:

'Bir tecavüzcü olduğu için bu onun kaderiydi ve bu tüm lanet olası domuzların başına gelebilir'

Meksika'daki organize suç faaliyetlerini takip eden bir örgüt olan La Voz Del Pueblo ise adamın 5 yaşındaki bir çocuğa tecavüz ettiği bilgisi verildi ve şahsın cinsel organının kesildiği ve ağzına tıkıldığı da söylendi.

ÖLDÜRÜLEN KİŞİNİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLEMEDİ

Polis, öldürülen kişinin kimliğini henüz tespit edemedi. Şu anda bilinen tek şey, 35 ila 40 yaşları arasında 178 boyunda ve kısa saçlı olduğu.

Polise göre cinayeti işleyen kişiler bir kartelin üyesi olabilir. Geçmiş örneklerde genellikle bu tarz olayların arkasından bölgeyi kontrol eden kartelin adamları çıkmıştı.

Etiketler :