Tecrübeli futbolcu, yanarak can verdi!

Karaman Belediyespor'un golcüsü Burak Gündoğdu'nun aracı boş bir arazide alev aldı. Yangın söndürülünce Burak Gündoğdu'nun aracıniçinde hayatını kaybettiği anlaşıldı
Tecrübeli futbolcu, yanarak can verdi!

Karaman Belediyespor'un 27 yaşındaki futbolcusu Burak Gündoğdu'nun hayatını kaybettiği olay, Samsun'un Salıpazarı ilçesinin Tepealtı Mahallesi Abazalar mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, futbolcu Burak Gündoğdu'nun içinde bulunduğu otomobili, boş arazide park halindeyken bir anda alev aldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile yangın söndürülürken, otomobilde Gündoğdu'nun yanmış cansız bedenine ulaşıldı. Olay yeri incelemesinin ardından Gündoğdu'nun cesedi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, Gündoğdu'nun ölüm nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.
yanarak.jpg

KISA SÜRE ÖNCE AYRILMIŞ
Karaman Belediyespr da bir açıklama yayınlayarak, Gündoğdu'nun ailesine başsağlığı diledi. Yapılan açıklamada, '2021-2022 futbol sezonu için anlaştığımız daha önce de 2 sene formamızı Terleten Burak Gündoğdu ligin ilk haftasında oynanan Çatalcaspor maçı sonrası kadro dışı bırakılmıştı. Bireysel antrenmanlara devam eden Burak Gündoğdu'nun sözleşmesi karşılıklı olarak 23.09.2021 tarihinde kendi isteğiyle fesih edilmişti. Formamızı gururla terleten Burak Gündoğdu'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve eşine başsağlığı dileriz' denildi.