"Tedbiri yay, virüsü yayma"

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, son günlerde artan vaka sayılarından dolayı toplumsal farkınlık oluşturmak amacıyla vi
"Tedbiri yay, virüsü yayma"

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, "Covid-19 salgınının iş hayatımızı, özel hayatımızı, alışkınlıklarımızı neredeyse tamamen değiştirdiği zor bir dönemden geçiyoruz. Bu dönem başta sanayi üretimi olmak üzere, ekonomi üzerindeki baskısını sürdürüyor. "dedi.

yeni-haber-video-028.jpg

Salgın döneminde sanayi üretimin devam etmesi için tedbirlere eksiksiz uyulması gerektiğini vurgulayan Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü; "Konya Sanayi Odası olarak, pandeminin başladığı Mart ayından bu yana gerek Yönetim Kurulumuzla, gerekse kurduğumuz Pandemi Kurulumuzla süreci sizler adına takip ediyoruz. Sanayicilerimizden gelen sorunları, talepleri çözüm üretmek üzere üst kuruluşumuz TOBB başta olmak üzere, bakanlıklarımızla, ilgili tüm kuruluşlarımızla paylaşıyor, sorunların çözümlerini takip etmeyi sürdürüyoruz.  Biliyoruz ki, bu dönemde sanayi üretiminin aralıksız devam etmesi için, pandemi tedbirlerine eksiksiz uymak, çalışanlarımızın ve işletmelerimizin sağlığını korumak zorundayız. Konya Sanayi Odası olarak bu konuda sürekli farkındalık çalışmaları yapıyoruz. " dedi.

Farkındalık yaratmak amacıyla video hazırladıklarını dile getiren Kütükçü; "Tüm Türkiye’de vaka sayılarının yeniden artmaya başladığı bugünlerde, toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla kısa bir video çalışması hazırladık. ‘Tedbiri Yay, Virüsü Yayma’ mottosuyla Odamız ve Konya Organize Sanayi Bölgemiz tarafından ortak hazırlanan bu çalışmayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Bu videoyu kurumunuzun sosyal medya hesaplarından, şahsi sosyal medya hesaplarınızdan veya uygun göreceğiniz diğer mecralardan paylaşmanın hem çalışanlarımızda hem de toplumda yeni bir farkındalık oluşturmasını ümit ediyoruz. Bu vesileyle tüm zorluklara rağmen verdiğiniz üretim mücadelesinden dolayı kutluyor, bereketli, hayırlı işler diliyorum.Ailenizle, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı kalın. " ifadelerini kullandı.