"Tek düşüncemiz başarıya katkı sağlamak"

Torku Konyaspor'un genç isimlerinden Abdülkerim Bardakçı Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
"Tek düşüncemiz başarıya katkı sağlamak"

Torku Konyaspor'un genç isimlerinden Abdülkerim Bardakçı, iyi bir hazırlık döneminden geçtiklerini ve çalışmalarının karşılığını ligde başarılı olarak alacaklarını söylerken, yeni sezonda 42 numaralı formayı layıkıyla taşıyacağına inandığını sözlerine ekledi.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan genç oyuncu Abdülkerim Bardakçı, "Öncelikle Konyaspor'a geri döndüğüm için çok mutluyum" sözleriyle başladı.

Erzurum'da yapılan ilk kampla birlikte kendisi ve takıma sonradan dahil olan genç isimlerle beraber yeni transferlerin uyum sorunu yaşamadığını belirten Abdülkerim Bardakçı, "Ardından Avusturya kampında çok iyi çalıştık. Tek düşüncemiz Akhisar Belediyespor ile oynayacağımız sezonun ilk maçına çok iyi hazırlanmaktı. Bunun için gerekli yüklemeleri ve taktik antrenmanları yaptık. Bizim için şu an herşey yolunda gidiyor. İnşallah herhangi bir sıkıntı yaşamayız ve bunun karşılığını da geçen sezonun üzerinde bir yerde ligi tamamlayarak alırız. Bunun için tüm gayretimizi ve mücadelemizi ortaya koyacağız" dedi.

Takımda kaliteli oyuncu sayısının çok olduğunu ancak hak edenin formayı giyeceğini de sözlerine ekleyen Bardakçı, "Rekabete hazırım. Kimsenin forması garanti değil. Bunu takımda yer alan hepimiz biliyoruz. Çok çalışıyoruz. Bu da takımın başarısına performans anlamında olumlu yansıyacaktır. O hafta kim iyiyse takımın kazanması adına sahada elinden geleni yapacak ve beraberinde iyi sonuçlar da gelecektir. Hepimizin düşüncesi performansımızla katkı sağlamak" dedi.

Bir basın mensubunun 'Yeni sezonda 42 numaralı formayı giyeceksin. Bu anlamda yükünün biraz daha ağır olduğunu düşünüyor musun?' sorusuna oyuncumuz Abdülkerim Bardakçı,"Geçen sezonda PTT 1.Lig'de 42 numaralı formayı giydim ve Konya'yı mücadelemle, performansımla gayet iyi temsil ettiğimi düşünüyorum. Allah'ın izniyle bu senede aynısını yapacağım. Yani 42 numaralı formayı layıkıyla taşıyacağım" cevabını verdi.