Tekirdağ'da 2 kişinin cenazeleri karıştı

Tekirdağ'da vefat eden bir kişinin cenazesi gasilhaneden alındıktan sonra yakınlarının son bir kez cenazeyi görmek istemesi sonucu açılan tabutta cenazelerin karıştırıldığı ortaya çıktı.

Tekirdağ'da 2 kişinin cenazeleri karıştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alınan bilgiye göre, Tekirdağ Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Özgül İçöz'ün yakınları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Süleymanpaşa İlçe Mezarlığı gasilhanesinden cenazeyi aldı.

Uzunköprü'de düzenlenen cenaze töreninde, yakınları İçöz'ün yüzünü son kez görmek istedi. Tabutu açan aile fertleri, başka bir cenazeyle karşılaştı.

YETKİLİLERE HABER VERİLDİ

Bunun üzerine, belediye yetkililerini haber verildi. Yapılan araştırma sonucu, cenazenin, hastanede aynı gün vefat eden Fehmi Parapan'a ait olduğu belirlendi.

Parapan'ın ailesine teslim edilen Özgül İçöz'ün cenazesinin ise Malkara'nın Izgar Mahallesinde defnedildiği tespit edildi. İçöz'ün cenazesi, mezar açılarak çıkarıldı.

CENAZELER, AİLELERE TESLİM EDİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayı öğrenir öğrenmez üzerine hassasiyetle gittiğini belirterek, "Ben olaydan sonra bir soruşturma başlattım ve sorumlular hakkında bana rapor gelecek. Büyük bir ihtimalle görevliyi açığa alacağız veya ihmal nedeniyle işten çıkaracağız." dedi.

Bakmadan Geçme