'Temel prensibimiz kalite ve hijyen'

Aydoğdu Taş Ekmek ve Unlu Mamülleri markası altında 2 yıl önce Sedirler şubesini açtıklarını ve müşteriler tarafından sevilerek tercih edildiklerini dile getiren Şube Sahiplerinden Rahim Gök, "Markamızın temel prensiplerinden olan kaliteli ürün ve yüksek hijyende hizmet anlayışıyla önemli bir ivme yakaladık' dedi.
'Temel prensibimiz kalite ve hijyen'

Konya'da 1948 yılından bu yana hizmette olan Aydoğdu Taş Ekmek ve Unlu Mamülleri, kalitesinden ödün vermeden büyümeye devam ediyor. Yaklaşık 2 yıl önce hizmete açılan Sedirler Şubesi, ürün çeşitliliği ve yüksek hijyenik yapısıyla müşterilerin ilgi odağı haline geldi. Aydoğdu Taş Ekmek ve Unlu Mamülleri Sedirler  Şubesi İşletme Sahiplerinden Rahim Gök, başarı hikayelerini Yeni Haber okurlarıyla paylaştı. Aydoğdu Gıda Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Aydoğdu ve babası Rahim Gök'ün istişareleri sonrası Sedirler Şubesi'ni açmaya karar verdiklerini ve yaklaşık 2 yıldır hizmette olduklarını kaydeden Rahim  Gök, " Şubemizi açtıktan sonra bulunduğumuz güzergaha yaklaşık 5 tane unlu mamuller açıldı fakat hepsi kapattı. Kalite ve hijyen odaklı çalışma yaptığımız için biz güzel bir kitle yakaladık ve çalışmalarımızı geliştirerek sürdürüyoruz. Ayrıca ürünlerimize de güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

2-rahim-gok-sema-gok-rahim-gok.jpg

ONLARCA ÇEŞİT ÜRÜNLE HİZMET VERİYORLAR

Aydoğdu markası altında üretilen onlarca çeşit ürünle hizmette olduklarını söyleyen Rahim Gök, "Yaş pasta, kuru pasta, börek, simit, poğaça çeşitleri, tatlılar ve şubemize özel süt ürünleri, içecek, dondurma vb. çeşitlerimizle hizmet veriyoruz. Markamız bünyesinde kaliteli malzemelerle üretim yapıldığı ve daha iyi bir işçilik yapıldığı için tercih sebebi oluyor.  Müşterilerimizden bazıları aynı tatlı başka bir firmada çok daha ucuz diye serzenişte bulunuyor. Halbuki kalite farkından söz etmiyorlar. Glikoz, kalitesiz yağlar ve kalitesiz fıstıkla yapılan tatlı ucuz olur. Bizler tüm malzemelerimizi üst düzey kullandığımız için maliyetimiz de yüksek oluyor ve ideal satış fiyatlarımızla sunuyoruz. Merdiven altı üretim diye tabir ettiğimiz kalitesiz tatlıları tüketen insanlar, bizim tatlılarımızı tükettiğinde arasındaki inanılmaz farkı anlayacaklardır. Hem lezzetinde büyük bir farklılık bulunurken hem de mideye rahatsızlık vermediğini göreceklerdir" dedi.

1-20220112181505.jpg

GÜLER YÜZ VE YÜKSEK KALİTELİ ÜRÜN ANLAYIŞI

Sedirler Şubesi olarak güler yüz ve yüksek kaliteli ürün anlayışıyla müşterilerin vazgeçilmezi olduklarını dile getiren Rahim Gök, "Müşterilerimizin büyük bir kısmı hijyen noktasında çok hassaslar. Bu doğrultuda da bizi tercih ediyorlar. Kalite de olduğu için başka yeri tercih etmiyorlar. Tabi ki samimiyet de önemli. Müşterilerimizle samimi oluyoruz. Birçoğuyla kapıda uzun süre sohbet ettiğimiz oluyor. Her biriyle aile gibiyiz. Bütün bu başarımızın arka planında annem Sema Gök bulunuyor. Her gün sabahın erken saatlerinden gece kapanışa kadar aynı samimiyetle hizmet veriyor ve bu da tercih edilmemizde önemli bir etken oluyor" şeklinde konuştu.

2-20220112181505.jpg

HEDEF ŞUBE SAYISINI ARTIRMAK

Gelecek dönemle alakalı daha da büyümeyi ve yeni şubelerle hizmet vermek istediklerini kaydeden Rahim Gök,  "Sedirler şubemizi pandemi sürecinde açtık. Aslında büyük bir riske de girmiş olduk. İnsanlar pandemi sürecinde yatırım yapmaktan kaçarken biz kendimize ve Aydoğdu'nun lezzetlerine güvenerek açılışımızı yaptık. Geriye dönüp baktığımızda iyi bir karar verdiğimizi düşünüyoruz. Pandemide kapanmaların yaşandığı günlerde ciddi yoğunluk yaşadık. Temizliğe dikkat ederek, ürün teslimatında eldiven ve maske kullanarak yüksek tedbirler aldığımız bizi tercih ettiler. Böyle kritik süreçlerde hiyen noktasında daha çok hassas davranan firma tercih edilir. Şubemizin başarısının sırrı da burada yatmaktadır. Gelecek dönemle ilgili hedefimiz öncelikle satışlarımızı daha da artırmak, daha fazla müşteriye hitap etmek ve yeni şubeler açarak büyümeye devam etmektir" diyerek sözlerini noktaladı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

1-rahim-gok.jpg

3-20220112181505.jpg

4-863.jpg

5-479.jpg

6-315.jpg

7-263.jpg

tatli.jpg

9-360.jpg

10-088.jpg

11-116.jpg

12-080.jpg

13-048.jpg

14-041.jpg

15-036.jpg

16-021.jpg

17-014.jpg