Terör örgütü PKK elebaşı Müslim'den çaresizlik itirafı: Erdoğan bizi vuruyor

MİT'in Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği son operasyonla iyice köşeye sıkışan terör örgütü PKK/PYD'nin elebaşlarından Salih Müslim, örgütün içine düştüğü çaresizliği anlattı. "Erdoğan senelerdir fırsat buldukça bizi vuruyor" diyen Müslim, uluslararası kamuoyunu yaşananlara sessiz kalmakla suçladı.
Terör örgütü PKK elebaşı Müslim'den çaresizlik itirafı: Erdoğan bizi vuruyor

Suriye Kamışlı'da terör örgütü PKK/YPG'li teröristleri taşıyan araç, MİT'in istihbarartı ile SİHA'larca imha edildi. Operasyonda örgütün sözde komutanları öldürülürken, örgütün elebaşlarından Salih Müslim saklandığı yerden örgütün içine düştüğü çaresizliği anlattı.

'SENELERDİR BİZİ VURUYOR'

Örgütün yayın organlarına açıklamada bulunan Müslim, "Erdoğan senelerdir fırsat buldukça bizi vuruyor" diyerek acitasyon yaparken, uluslararası kamuoyunu yaşananlara sessiz kalmakla suçladı.

'8 SENEDİR DURMADI'

Erdoğan'ı hedef alan terörist başı, "Hiçbir şey 8 senedir durmadı. Fırsat buldukça saldırılarına devam ediyor. Kendi konumunu güçlendirdikten sonra her tarafa saldırıyor." diye konuştu.

'SON TERÖRİSTE KADAR OPERASYONLARA DEVAM'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ise son bir terörist kalana kadar operasyonların devam edeceğini açıklamış, "Terörü yenmekle kalmayacağız. Bu alçaklara destek verenlerin, sırtlarını sıvazlayanların, onları silah ve mühimmatla boğanların kirli hesaplarını da bozacağız. Türkiye'yi terörle dize getirme, Türk siyasetini marjinal yapılar eliyle dizayn etme girişimini hep birlikte boşa çıkartacağız." demişti.

Etiketler :