Teşkilat akademisi yönetime güç verecek!

Konya'da, AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığının, 'Bu Hikayenin kahramanı sensin' temasıyla düzenlediği 'Teşkilat Akademisi' Eğitimleri başladı.

Teşkilat akademisi yönetime güç verecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programa Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Büyük Millet Meclisi Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve MKYK üyesi Menderes Türel, 25. Dönem İstanbul Milletvekili Uğur Işılak ile partililer katıldı.

whatsapp-image-2021-11-13-at-16-15-43.jpeg

'BU HİKÂYENİN KAHRAMANI SİZLERSİNİZ'

AK Parti teşkilat mensuplarının yoğun çalışmalar gerçekleştirdiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti millete ve milletin değerlerine sahip çıkmış, beyliklere değil sadece millete hizmet etmiş millet de bunun karşılığında girdiği seçimlerin tamamında emaneti AK Partili kadrolara vermiştir. AK Parti'nin mayasını millet atmış, hamurunu millet yoğurmuş, kumaşını millet dokumuştur. Milletle gücümüzü ne kadar sağlam tutarsak başarılarımız o kadar katlanarak artmaya devam edecektir. Liderlik okulumuzun ilk dersinde ifade ettiğim bazı hususları tekrarlamakta fayda görüyorum. Türkiye'nin geleceği sizlerin çalışmasına gayret etmesine bağlıdır. Bizlere düşen bu sorumluluğu yerine getirmektir. Bizlere düşen bir taraftan aramızdaki dayanışmayı güçlendirirken bir taraftan da siyaset kurbanına ihtiyaç duyduğumuz konularda kendimizi en donanımlı şekilde yetiştirmektir. Unutmayın bu hikayenin kahramanı sizlersiniz" diye konuştu.

whatsapp-image-2021-11-13-at-16-15-44.jpeg

'TÜRK DEVLETLERİ ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİ TEŞKİLATA DÖNÜŞÜYOR'

Türk devletleri arasındaki iş birliğinin umut vaadettiğini vurgulayan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "20 yıl önce sayın genel başkanımızın liderliğindeki çıktığımız bu kutlu yolculukta nereden başlayıp nereye geldik.  Sessiz devrimler nasıl gerçekleşti? Nasıl destanlar yazıldı? İlk günkü aşkla ve heyecanla bugünü de yürüyen değerli dava arkadaşlarım yeni dönemde de yeni destanlar yazmaya hazır mıyız? Bugün dünyaya baktığımız zaman maalesef adaletin olmadığını, mazlum coğrafyalarda akan kan ve gözyaşının dinmediğine hep birlikte şahitlik ediyoruz. İnsanlığın vicdanının sesi olan bir Türkiye  ve onun lideri var. Türkiye'de varolan zorlukların aşılmasında başarıları dünyaya teşkil etmektedir.  Dünyadaki yeni düzenin daha adaletli olması adına da büyük çaba sarf ediliyor. Türk devletleri arasındaki iş birliğinin artık bir teşkilata dönüşüyor olması umutlarımızı çok daha güçlendirmektedir. Türkiye'de bugüne kadar atılan bu büyük adımların bölgemizde ve dünyada yankı bulması çok daha adil bir yönetimin sergilenebilmesi adına bunlar bize güç veriyor"şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2021-11-13-at-16-15-43-2.jpeg

'BİR LİDERE BİR DE TEŞKİLATA İHTİYAÇ VAR' 
Bir siyasi partinin varlığını devam ettirebilmesi için bir lidere bir teşkilata ihtiyacın olduğunu söyleyen Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı Veli Tolu," Teşkilat dediğimiz organ sandıktan başlayarak genel başkana kadar olan aradaki tüm üyelerin hepsini ifade eder. Teşkilat bir çarkın dişlileri gibi uyumlu çalışırsa o zaman başarı kendiliğinden gelecektir. Ama bu kademeler arasında çalışmada bir aksaklık olursa o zaman her organda olduğu gibi organ yetmezliği oluşacaktır. Biz bu sıkıntıya düşmemek için hepimizin bildiği ve özellikle de Konya teşkilatlarının zaten bildiği ve uyguladığı teşkilat ilkelerini ve prensiplerini, çalışma dinamiklerini bir kez daha ders olarak koyduk. Demokrasi Yolculuğu ve Lider dersimiz var. Sessiz Devrimler Çağını da bir ders olarak koyduk. Siyasal İletişim ve Medya, Etkili İletişim, Eğitim Sağlık Sosyal Politikalar, Dünya'nın Yeni Yıldızı Türkiye, Dışın İçeriye Aktarımı, AK Parti Belediyeciliği, AK Değerler gibi derslerimiz var"diye aktardı.

Açılış konuşmalarının ardından program, basına kapalı olarak devam etti.

SÜMEYRA KENESARI/ YENİ HABER GAZETESİwhatsapp-image-2021-11-13-at-16-15-45-1.jpgwhatsapp-image-2021-11-13-at-16-15-45.jpegwhatsapp-image-2021-11-13-at-16-15-43-1.jpeg

Bakmadan Geçme