TFF'den Ahmet Çalık için taziye mesajı

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) trafik kazasında hayatını kaybeden İttifak Holding Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık için taziye mesaj yayımladı.TFF'nin...
TFF'den Ahmet Çalık için taziye mesajı

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) trafik kazasında hayatını kaybeden İttifak Holding Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık için taziye mesaj yayımladı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda, "A Milli Takımımızda da forma giyen, İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın Ankara-Niğde otoyolunda geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz." denildi.

Sekizi A Milli Takım'da olmak üzere toplam 76 kez ay-yıldızlı formayı giyen Ahmet Çalık'ın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda milli takım kadrolarında yer aldığı hatırlatıldı.

27 yaşındaki hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ın uzun yıllar Gençlerbirliği takımında oynadıktan sonra 2017 yılında geldiği Galatasaray'dan 2020-2021 sezonu başında İttifak Holding Konyaspor'a transfer olduğu belirtildi.

Kaynak:

Etiketler :