THY fark oluşturuyor

İSMAİL POÇAN / YENİ HABER
THY fark oluşturuyor

Türk Hava Yolları (THY) Konya Bölge Müdürü Ahmet Postallı, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

THY Konya Bölge Müdürü Postallı, Lokman Koyuncuoğlu’na Türk Hava Yolları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 108 ülkeye uçuş yaptıklarını belirten Ahmet Postallı, bu konuda Dünyada en çok ülkeye uçan hava yolu olduklarını söyledi.  263 uçakla 265 noktaya sefer yaptıklarını belirten Postallı, “2014 yılında yolcularımızın oylamasıyla üst üste dördüncü kez Avrupa’nın ve Güney Avrupa’nın en iyi hava yolu seçildik. Dünyanın en iyi dış hat CIP salonu Türkiye’de İstanbul’da THY’ye ait. Sadece orda yemek yemek için THY ile ziyaret eden yolcuları görüyorsunuz. Şirketimizin 2023 hedefleri var. Şu anda hedeflerimiz yönünde ilerliyoruz. Önümüzdeki dönemlerde THY çok daha farklı noktada olacak. En güzel tarafı da benim keyif aldığım THY uçağının kuyruğunu gördü mü bir heyecan duyuyorum. Bayrak taşıyıcımız. Konya özeline baktığımız zaman şu an itibariyle Atatürk havalimanına günde 4 sefer, Anadolu- Jet’le de Sabiha Gökçen havalimanına da günde 2 sefer yapıyoruz. Yaz döneminde 3 ay süreli Konya-Kopenhag direk seferlerimiz var. Hac- Umre uçuşlarımız direkt olarak yoğun bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.

KONYA’NIN İLGİSİ BÜYÜK

THY’ye Konya’nın ilgisinin olduğunu belirten Postallı, “hükümetin açıklaması doğrultusunda filoya 31 uçak daha geliyor. Bu yılsonunda yaklaşık 300 uçak olacak. Filo yaş ortalamamız ise 6. Çok genç bir filomuz var. Başarıda birçok faktör var. İstikrar, hükümetlerin desteği, anlayış, kamuda özel gibi davranmak çok önemli. Genç ve dinamik personelimiz var. Bizdeki anlayış patron yolcudur. Misafirlerimiz her şeyden önemli. Bu faktörler THY olumlu yönde etkiliyor. Konya’nın yurt dışı bağlantılarının artırılmasıyla ilgilide çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

2-1-2-004.jpg