THY'den 'İskenderiye-İstanbul uçağı' açıklaması

İskenderiye-İstanbul tarifeli seferini yapan THY uçağına binmek için Rus yolcunun çantasındaki eşyalardan polisin şüphelendiği, yolcunun sefere katılamadığını, bu olaydan dolayı seferde bir aksama yaşanmadığı belirtildi.

THY'den 'İskenderiye-İstanbul uçağı' açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Hava Yolları (THY)  Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, bugün İskenderiye-İstanbul seferini yapan, içinde 114 yolcunun bulunduğu "Boeing 737-800 tipi" tarifeli uçağa gitmek için İskenderiye'deki havalimanına girmek isteyen elektrik teknisyeni Rus yolcunun x-ray cihazından geçtiği sırada çantasında bulunan eşyalardan polisin şüphelendiğini belirtildi.

Açıklamada, yolcunun bu nedenle check-in işlemi yapamadığı için sefere katılamadığı aktarılarak, "Seferimizde bu olaydan dolayı herhangi bir aksama olmamıştır. Uçak, sabah saat 7:14'de İstanbul'daki meydana inmiştir." denildi.

Bakmadan Geçme