Tırın önünde otomobiliyle dans etti, cezayı kaptı

Konya’da Ankara Caddesi üzerinde seyrederken arkasından gelen tıra yol vermeyerek yolda zikzaklar çizen sürücü trafik ekiplerini harekete geçirdi. Trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücüye kısa süre içerisinde ulaşan ekipler sürücüye ceza yağdırdı.
Tırın önünde otomobiliyle dans etti, cezayı kaptı

Akşam saatlerinde Ankara Caddesi üzerinde seyir halindeki bir otomobilin sürücüsü arkasından gelen ve kendisini sollamak isteyen tırı görünce direksiyonu tırın önüne kırdı. Tır sürücüsünün diğer şeride geçmesine de müsaade etmeyen otomobil sürücüsü tırın önünde makas atmaya başladı.

Tır sürücüsünün kaydettiği görüntülerdeki otomobil bir süre daha trafikte makas atarak ve tır sürücüsünün önünü keserek ilerlemeye devam etti. Tır sürücüsünün uyarılarını dikkate almayan ve trafik güvenliğini tehlikeye atmaya devam eden sürücü bir süre sonra başka bir istikamete yönelerek gözden kayboldu.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne olayın intikal etmesinin ardından ekipler harekete geçti. Kısa süre içerisinde otomobil sürücüsüne ulaşan ekipler sürücüye Karayolları Trafik Kanunu’nun Makas Atmak, Saygısızca Araç Kullanmak ve Sürekli Sol Şerit İhlali maddelerinden toplam 5 bin 451 TL cezai işlem uyguladı.