T.Konyaspor'da Danışma Kurulu yapıldı
Torku Konyaspor'da Yüksek Danışma Kurulu'nun olağan toplantısının ikincisi Merkez Bera Hotel'de gerçekleştirildi.
Torku Konyaspor'da Yüksek Danışma Kurulu'nun olağan toplantısının ikincisi Merkez Bera Hotel'de gerçekleştirildi.
Yüksek Danışma Kurulu'nun ikincisi Ali Selvi ve Ahmet Şan başkanlığında yapıldı. ilki 24 Aralık'ta yapılan Yüksek Danışma Kurulun ikinci toplantısında Delegelik Sitemi ve Şirketleşme konuları konuşuldu.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan oluşturulacak bu yapının Torku Konyaspor için çok önemli olduğunu söyleyerek, “Konyaspor camiasının tüm fertlerini bugün birarada görmekten fazlasıyla memnunum. İstanbul takımları bu toplantıları Divan Kurulu adı altında her ay yapıyor. Biz de bu toplantıları her 3 ayda 1 yapmayı planlıyoruz. Konya, Spor camiasının bir araya geldiğinde neler yapabileceği ortada" şeklinde konuştu.
Ahmet Şan'ın ardından söz alan Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Ali Selvi, delege yapısındaki düzenlemeler ve şirketleşme konularında bilgi verdi. Konyaspor'un kurtuluşunun şirketleşmeden geçtiğini söyleyen Selvi, "Artık bu kulüpte bağış yapma dönemi bitti. Konyaspor artık kendi gelirlerini kendi yaratan, kâr elde eden bir kulüp olacak. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. “Benim bu konuda bir fikrim” var diyen herkese kapımız açık. Bizim ortak paydamız Konyaspor. Herkesin desteğini bekliyoruz" dedi.
Programın sonunda katılımcılara söz verilerek fikir alışverişinde bulunuldu.
haberkonya.com
Bakmadan Geçme
Konya’da 25 Ocak'ın acı listesi! Bugün vefat edenlerin isimleri açıklandı
Yoğun bakımdaki bebeği darbetmişti! Firari hemşire tutuklandı
Konya turizminde iş birliği! Büyükşehir ve TÜRSAB rotayı ilçelere çevirdi
Konya'da bugün hangi eczaneler açık? İşte 25 Ocak Pazar nöbetçi eczane listesi
TOKİ kura takvimi açıklandı! Bu hafta 9 ilde 22 bin konut sahibini bulacak
Gaziantep FK - Konyaspor maçının ilk 11’leri belli oldu!