Togg Selçuklu Belediyesi’nin makam aracı oldu

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Selçuklu Belediyesi’nin makam aracı oldu.
Togg Selçuklu Belediyesi’nin makam aracı oldu

Konya'da Büyükşehir ve Karatay Belediyelerinin ardından Selçuklu Belediyesi Togg'u araç filosuna dahil etti.

Yeni makam aracıyla ilgili Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

42 SB 110 plakalı Togg ile şehir turu yapan Başkan Pekyatırmacı'nın makam aracına geçtiği güzergahlarda vatandaşlar ilgi gösterdi.

selcuklu-belediyesi-yerli-otomobil-toggu-filosuna-katti.jpg

"Türkiye'nin yerli gururu TOGG Selçuklumuza çok yakıştı"

TOGG'un koltuğuna geçerek aracı test eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Bu yerli ve milli gururu bize yaşatan başta dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu muhteşem akıllı cihazın üretilmesinde emeği olan bakanlarımıza, iş adamlarımıza, bütün mühendislerimize, hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Hakikaten muhteşem bir cihaz direksiyona geçildiği andan itibaren müthiş bir güven veriyor ve oturduğunuz yerde her şeye hakimsiniz tüm fonksiyonları ön ekranda görebiliyorsunuz sessiz bir şekilde ilerliyorsunuz ve sürüşüyle de ayrı bir güveniyor. Tasarım olarak da oldukça güzel ve tasarımıyla ilgili ödül alacağına da inanıyorum. Bundan sonra ülke olarak başlattığımız yerli üretim serüveninde Türkiye Yüzyılın'da daha iyi araçlar üreteceğiz. TOGG bizim için bir öncü bu üretimi Konya'da yapabilecek her türlü imkana sahibiz ve Konyamızın da bir otomobil üretim üssü olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Konyamızdaki iş adamlarımıza ve sanayicilerimize ben bu konuda sonuna kadar güveniyorum" dedi.

selcuklu-belediyesi-yerli-otomobil-toggu-filosuna-katti-001.jpg

Togg'la ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Pekyatırmacı videoya "Türkiye’nin Otomobili TOGG Selçuklumuza hayırlı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum." notunu düştü.

"Aman Güzel Yavaş Yürü"

Selçuklu Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından Togg'un şehir turundan görüntüler Azer Bülbül'ün "Aman Güzel Yavaş Yürü" şarkısı eşliğinde paylaşıldı.

Etiketler :