Togg sevkiyatından yeni görüntüler

Türkiye'nin gururu yerli ve milli otomobil Togg'un, ilk teslimatların sevkiyatları tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye'nin otomobilinin sosyal medya hesabından yeni görüntüler servis edildi.
Togg sevkiyatından yeni görüntüler

Yüzyılın projesi Togg artık yollarda. Araca sahip olacak ilk 20 bin kişi kura ile belli olmuştu. Teslimatlar da başladı. Geçtiğimiz pazartesi günü tarihi bir törenle ilk Togg, ilk başvuruyu yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edildi. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte yaptıkları başvurular neticesinde Anadolu ve Gemlik modellerine sahip olan Başkan Erdoğan'ın ilk Togg ile attığı tur izlenme rekorları kıldı.

Togg'un akıllı cihazları sahiplerine teslim edilmek üzere sevkiyatları devame diyor. Togg Teknoloji Kampüsü'nden çıkan T10X akıllı cihazlar TIR'lara yüklenip yeni sahiplerine gönderiliyor. Türkiye'nin otomobilinin sosyal medya hesabından yeni görüntüler servis edildi. Paylaşımda, "Togg Teknoloji Kampüsümüzden T10X sevkiyatları devam ediyor. Bizi izlemeye devam edin" ifadelerine yer verildi.

Doğuştan yüzde 100 elektrikli Togg akıllı cihazlar 21 günde 177 bin 467 sipariş almıştı. Şirket bu yıl için toplamda 28 bin adet Togg T10X üreteceğini duyurmuş ve üretimin 20 bin adedini doğrudan kullanıcılara teslim edeceğini açıklamıştı. İlk teslimatlar ise başlamış oldu.

Kaynak:YENİ HABER