TOGG Suv'un fiyatı ne kadar olacak?

Türkiye artık Togg'un açılışı için geri sayıma geçti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Togg SUV'un merak edilen fiyatıyla ilgili yeni detaylar paylaştı. Şirketin belirlediği politikaya göre Togg'un fiyatı ortaya çıktı.
TOGG Suv'un fiyatı ne kadar olacak?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Habertürk'te katıldığı canlı yayında açılışına günler kala Türkiye'nin otomobili Togg'un fiyatıyla ilgili yeni açıklama yaptı. Bakan Varank, şirketin fiyat politikasını anlattı.

Togg SUV'un fiyatını, şirket politikasına göre vatandaşların kafasında oluşturabileceğini belirten Bakan Varank şu ifadeleri kullandı;

Bu bir özel sektör yatırımı. Firma bir araç üretiyor ama aslında bir marka oluşturuyor. Bu markanın bu şirketin sürdürülebilir olması gerekiyor. Bu bir sosyal sorumluluk projesi değil. Şirket satışıyla ilgili yapacaklarıyla ilgili planlamalarını kendisi yapıyor.

ŞİRKET ŞUNU SÖYLÜYOR...

İlk günden beri şirketin söylediği ilk piyasaya çıkacak araba C segmenti SUV bir araç. Şirket şunu söylüyor. C segment SUV Türkiye'deki pazardan pay almak için uğraşacağız. Şu anda Türkiye'de C segmenti SUV benzinli ya da dizel araçlar hangi fiyat marjında satılıyorsa o fiyat marjından piyasaya girmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz.

VATANDAŞLARIMIZ BUNA GÖRE FİYAT OLUŞTURABİLİR

Mart'ta satışlar başlayacak. Bugünden bir fiyat söylemek ne kadar makul. C segmenti SUV araçlarla rekabet edecek fiyatlardan piyasaya çıkacak. Vatandaşlarımız da buna göre fiyat marjını kafalarından oluşturabilirler.

Bakan Varank ayrıca, 2023 yılının sonuna kadar şarj sorunun olmayacağını belirtti.


29 EKİM TOGG İÇİN TARİHİ GÜN

29 Ekim’de Türkiye’nin otomobili Togg’un fabrikası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla törenle açılacak ve ilk otomobiller üretim bandından inecek.

TOGG SUV'UN FİYATI NE KADAR OLACAK?

Şirketin politikasına göre, Türkiye'de satılan içten yanmalı C-SUV'ların fiyatı baz alındığında, Togg SUV'un fiyatının 800 bin TL ile 1 milyon TL arasında olması bekleniyor.

Türkiye'de kullanıcılara kesintisiz ve sorunsuz bir deneyim yaşatmayı hedefleyen Togg, Trugo markasıyla ilk cihazlarını Bolu HighWay Dinlenme Tesisi'nde kurdu.

Etiketler :