TOGG'a kadın eli değerse! Görmelisiniz

Milletvekili Adayı Armağan Güleç Korumaz, TOGG’un sürüşünü yaparak izlenimlerini aktardı. Twitter hesabı üzerinden yaptığı videolu paylaşımda Korumaz, “Sizi şimdi Türkiye Yüzyılının en büyük kanıtı ile tanıştırıyorum. Yerli ve milli üretimimiz, gururumuz, onurumuz, tüm heyecanımızı paylaştığımız yerli aracımız TOGG. Harika görünüyor.” dedi.
TOGG'a kadın eli değerse! Görmelisiniz

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Armağan Güleç Korumaz, yerli ve milli aracımız TOGG sürüşünü gerçekleştirdi ve izlenimlerini aktardı. Şahsi Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olduğu vidosunda TOGG hakkında düşüncelerine yer verdi.

TÜRKİYE YENİ YÜZYILINA HAREKET ETMEYE HAZIR

Armağan Güleç Korumaz, “Sizi şimdi Türkiye Yüzyılının en büyük kanıtı ile tanıştırıyorum. Yerli ve milli üretimimiz, gururumuz, onurumuz, tüm heyecanımızı paylaştığımız yerli aracımız TOGG. Harika görünüyor. Gerçekten Türkiye’nin kendi otomobiline sahip olması bağımsızlığımızın en büyük göstergelerinden bir tanesi. Son derece güzel, konforlu ve Türkiye’nin yeni yüzyılına hareket etmeye hazır.” İfadelerine yer verdi. İşte o video;

Etiketler :