Togg’un ilk sahipleri belli oldu: Kura sonuçları için tıklayınız!

Ön sipariş aşaması tamamlanan Türkiye’nin Otomobili Togg’un sahipleri belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için canlı yayında kura çekimi yapıldı. 2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması ihtimaline karşı 20 bin de yedek talihli belirlendi. Sonuçlar saat 22.30 itibarıyla Togg'un internet sitesinden yayımlandı.
Togg’un ilk sahipleri belli oldu: Kura sonuçları için tıklayınız!

Türkiye'nin gurur kaynağı Togg'un ilk sahipleri belli oldu. Togg'u almaya hak kazananlar açıklandı.

Kura sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız...

Yerli otomobil Togg'un çekiliş süreci asil ve yedek liste olmak üzere 2 adımlı olacak. Togg çekiliş sonucu ayrıca şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişilik yedek liste de belirlenecek. 2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde, yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak.

YERLİ OTOMOBİL BAŞVURU SÜRECİ SONA ERDİ

Türkiye'de ilk defa uçtan uca dijital satış yöntemiyle gerçekleşen Togg T10X ön sipariş sürecinde dijital çekiliş heyecanı yaşanıyor. Togg ön sipariş sürecinde ön ödeme için kredi kartı ve banka yoluyla e-Cüzdan'a yapılan transferler, 27 Mart günü saat 17.00'ye kadar işleme alındı ve aynı gün saat 22.00'de sipariş sistemi kapatıldı.

16-27 Mart tarihleri arasında Trumore uygulamasından ve Togg websitesi üzerinden ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi, bugün noter huzurunda yapılacak dijital çekilişe katılmaya hak kazandı.

Asıl ve yedek liste dışında kalan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler de (60 bin TL) Trumore cüzdanları üzerinden iade edilecek.

TOGG ön sipariş süreci tamamlandı, çekiliş bugün! Binlerce kişi nefesi tuttu, heyecan tavan yaptı!

Togg para iadesi nasıl yapılır? Ön başvuru ücretleri iade edilecek: Togg 60 bin lira nasıl geri alınır?

TOGG FİYAT LİSTESİ 2023

160 kW / 218 Beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10X RWD (arkadan itiş), iki farklı batarya seçeneğiyle 314 ve 523 kilometrelik menzillere sahip olacak. T10X'in 52,4 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneği 16,7 kWh/100 km (WLTP) enerji tüketimi değeri sunarken, 88,5 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneğinin tüketim değeri ise 16,9 kWh/100 km (WLTP).

T10X'in fiyatları şöyle oluştu:

- V1 RWD Standart Menzil 953 bin TL
- V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TL
- V2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin TL
- Çift motorlu T10X AWD 29 Ekim'de özel seri ile yollarda olacak

20 BİN KİŞİLİK YEDEK LİSTE DE BELİRLENECEK

Çekiliş sonucu ayrıca, şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişilik yedek liste de belirlenecek. 2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak.

Ancak 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek. Bu siparişi verenler, 2024 yılı haziran ayına kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecek.

BEKLENEN SÜRE KADAR EK GARANTİ VE TRUGO'DAN AYLIK 85 KWS ENERJİ DOLUM HAKKI

Çekiliş sonuçlandığında, asıl ve yedek listeye girmeye hak kazanan 40 bin kişi, akıllı cihazlarını teslim almaya kadar geçen süre boyunca da çeşitli ayrıcalıklara sahip olacak.

Kullanıcıların hesaplarına nisan ayından itibaren teslimat gerçekleşene kadar geçen zaman için ilave garanti süresi eklenip Trugo'dan da aylık 85 kWs (WLTP~500 km yol karşılığı) enerji dolum hakkı tanımlanacak.

Sipariş hakkı kazanan kullanıcılar, akıllı cihazlarının teslimat tarihi geldiğinde ön ödeme tutarı düşülmüş bir şekilde kalan ödemelerini yapacak.

Etiketler :