Tokatspor Kulübü Başkanı Yılar:

Tokatspor Kulübü Başkanı Yılar:
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden  Tokatspor'un kulüp başkanı Emin Yılar, "Ekonomimizin iyi olmamasından dolayı transfer yapamıyoruz" dedi.

Yılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu sahalarında karşılaştıkları Tarsus İdman Yurdu ile berabere kalınmasının ardından takımda morallerin bozuk olduğunu söyledi.

Tokatspor'un hafta sonu deplasmanda Yeni Malatyaspor ile oynayacağını anlatan Yılar, "Maçın hazırlıklarına başladık. Çalışmalarımız sürüyor. Zor bir maç olacak. Bu maçtan galip ayrılmak için gerekli mücadeleyi sergileyeceğiz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Yılar, şunları kaydetti:

"Şu anda 2 futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu futbolcular peşinat istiyorlar. Paramız olmadığı için peşinat veremiyoruz. Ekonomimizin iyi olmamasından dolayı transfer yapamıyoruz. İnşallah bu sıkıntıyı aşarız ve bu iki oyuncuyu kadromuza katarız. Yönetim kurulu olarak çalışmalarımız sürüyor.  Bütün Tokatlıların Tokatspor'a destek olması lazım."

Bakmadan Geçme