Tokat’taki gençlere ayda 300 Euro harçlık! İşte başvuru şartları

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 15-29 yaş aralığındaki gençlere mesleki eğitim imkanı sunacak. Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mali destekleriyle hayata geçirilen proje ile gençlere günlük 30 Euro destek sağlanacak. İşte başvuru şartları.
Tokat’taki gençlere ayda 300 Euro harçlık! İşte başvuru şartları

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından yürütülen bir proje ile 15-29 yaş aralığındaki gençlere mesleki eğitim imkanı sağlanacak. Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mali destekleriyle hayata geçirilen program kapsamında Tokat, Samsun, Amasya ve Çorum’da ikamet eden ve herhangi bir eğitime veya istihdama katılmayan 60 gence bilgisayar destekli tasarım ve üretim, endüstriyel otomasyon sistemleri ve yenilenebilir enerji alanlarında eğitim verilecek.

HER GÜN 10 EURO HARÇLIK VERİLECEK

25 Eylül tarihinde başlayan başvurular, 3 Kasım’a kadar devam edecek. Aralık’ta eğitimlere başlanacak olan projede, kursiyerlere her gün 10 Euro harçlık verilecek. Projede başarılı olan kursiyerlere, fabrikalarda istihdam sağlanacak.

İŞTE BAŞVURU ŞARTLARI

Programa başvuran adayların; nüfus cüzdanı, ikamet belgesi ve mezuniyet belgelerini sisteme yüklemeleri isteniyor. Projeyle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin NEET Pro internet sitesi ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilir.

Etiketler :