Torku Konyaspor-Trabzonspor maçı için önemli davet!

Torku Konyaspor Basketbol Takımı Başkan Yardımcısı Kerem Öten bu hafta Trabzonspor Medical Park ile kritik bir maça çıkacaklarını belirtirken Tüm Konyalıları bu maçı izlemeye davet etti.
Torku Konyaspor-Trabzonspor maçı için önemli davet!

Son haftalarda çıkış yakaladıklarını belirterek açıklamalarına başlayan Torku Konyaspor Basketbol Takımı Başkan Yardımcısı Kerem Öten: "Son 4 maçta 3 galibiyet aldık. Takımımızda herkesin yüzü gülüyor. Bu galibiyetler bizi gerçekten çok mutlu etti. Şimdi önümüzde çok kritik bir Trabzonspor maçı var. Bu maçın farklı bir boyutu da var. Sportif yönü olduğu kadar manevi ve sosyal sorumluluk yönü de var. Biz bu maçta galibiyetin yanı sıra dört dörtlük bir organizasyon yapma peşindeyiz. İnşallah salonun tamamının dolduğu bir ortamda görsel bir şov izletmek istiyoruz. Maçın devre arasında engelli kardeşlerimizin yapacağı gösteriyle güzel bir maç olacak. Aziz Hocamızın da altını çizerek belirttiği gibi bu şehirde basketbol salonunu dolduracak 4 bin Konyalı vardır diye düşünüyoruz. Onların hepsini hem bu sosyal sorumluluk projesine destek olmaya hem de Torku Konyaspor'umuzu desteklemeye davet ediyoruz. Tabi bu maç neticesinde alacağımız bir galibiyet bizi ikinci yarı adına çok umutlandıracak. Önümüzdeki sezona farklı hedeflerle başlama adına bu maç bizim için önemli olacak. Tabi bir de erteleme maçımız var. Onunla birlikte sezonun ilk yarısını iyi bir şekilde kapatmak istiyoruz" dedi.

"KONYA OLARAK ÖRNEK OLMALIYIZ"

Torku Konyaspor olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerine dikkat çeken Kerem Öten: "Bu şehir yardımsever bir şehirdir. Bu şehir Mevlana şehridir. Bu noktada bizim örnek olmamız gerekir. Biz de elimizden geldiğince kulübümüzün kaynakları doğrultusunda bu tarzda etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz. Bu sadece bu maçla sınırlı kalmayacak. Planladığımız farklı sosyal sorumluluk projeleri de var. İnşallah bunları ligin ikinci yarısında da arttırarak devam ettireceğiz. Bunlar bizim tek başımıza planlayıp yürütebileceğimiz faaliyetler değil. Konyalı sporseverlerin de destekleyeceği faaliyetler. Ben inanıyorum ki Konyalı sporseverlerimiz bu maçtan itibaren bütün projelerimize destek olacaklardır" ifadelerini kullandı.

"İYİ BİR SERİ YAKALADIK"

Bu sezon oynanan 13 maçta alınan 6 galibiyeti değerlendiren Öten, "Bu bizim için iyi bir galibiyet sayısı. Lig çok zor. Çok yüksek bütçeli rakiplerimiz var. Baktığımız zaman bu takımların pek çoğuyla aynı galibiyete sahibiz veya birkaç galibiyet gerisindeyiz. Bu arada ligin üçüncüsüyle on dördüncüsü arasında iki galibiyet fark var. Böyle bir ligde mücadele ediyoruz. O yüzden şuanda alınmış olan 6 galibiyet gerçekten çok değerli. Hedeflerimizi her sene üzerine koyarak gerçekleştirmeye çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER