Torku, Konyaspor'a yeniden sponsor oldu!

Konyaspor'a geçtiğimiz yıllarda sponsorluk desteği veren Konya Şeker'in markası Torku, yeşil beyazlılara yeniden sponsor oldu.
Torku, Konyaspor'a yeniden sponsor oldu!

İttifak Holding Konyaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Kısa süre içinde Türkiye’nin tarımsal sanayide dev kuruluşlarından biri haline gelen Konya Şeker SAN. ve TİC. A.Ş ve onun vizyoner bakış açısının sonucu olarak ortaya çıkan TORKU markasıyla, 2020-2021 sezonunda yeniden güç birliği yaptığımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Daha önceki yıllarda da Konyaspor’umuza TORKU markasıyla büyük katkılar sağlayan Konya Şeker SAN. ve TİC. A.Ş bu sezon için formamızın sağ ve sol kolları başta olmak üzere değişik reklam alanlarında kulübümüzle işbirliği yapma kararı aldı. 
Taraflar arasında yapılan anlaşmaya göre; formamızın sağ kolunda “TORKU” sol kolunda ise “NO ON” markaları olacak. Ayrıca yedek kulübelerimizin koltuklarında çatı marka haline gelen TORKU’nun logosu yer alacak. Kale arkaları ve LED ekran reklam alanlarının yanı sıra, Konya Şeker SAN. ve TİC. A.Ş’nin hazırlayacağı branda da maçların seyircisiz oynandığı süre içinde Doğu alt tribünümüzün tamamını kapsayacak şekilde sergilenecek. 

Camiamızın bir süreden beri sabırsızlıkla gerçekleşmesini beklediği bu anlaşmada büyük katkıları olan Pankobirlik Genel Başkanı Sayın Recep Konuk’a kulübümüz adına teşekkür ediyoruz.

Konyaspor’umuz ile Konya Şeker SAN. ve TİC A.Ş arasında 2020-2021 sezonunu kapsayan anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diliyor, kuruluşumuzun 100. Yılında güç birliğimizi daha da artırabilmeyi temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.