Toru’dan Miraç Kandili mesajı

Toru’dan Miraç Kandili mesajı

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yarın (03 Mayıs) idrak edeceğimiz Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin kandilini tebrik etti. Başkan Toru, düzenleyecekleri Miraç Kandili Özel Programı’na da tüm Konyalıları davet etti. 

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun Miraç Kandili nedeniyle yayımladığı mesaj şöyle:

“Mukaddes geceler zincirinin halkalarından biri olan mübarek Miraç Kandili'ne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamberimiz, Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufku olan Miraç hadisesi, Efendimizin en önemli mucizelerinden biridir. Bu gece vesilesiyle Yüce Rabbimizden; birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesi ve İslam coğrafyasındaki sıkıntıları ortadan kaldırması için niyazda bulunuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; bütün İslâm âleminin Miraç kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim. Miraç Kandili münasebetiyle 3 Mayıs Salı günü Saat 20.00’de Sekine Hatun Camii’nde düzenleyeceğimiz Miraç Kandili Özel Programı’na da tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz."

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Miraç Kandili Özel Programı’nda akşam namazını müteakip Yrd. Doç. Dr. Ali Öge sohbet edecek. Yatsı namazını müteakip de şehrimizin önemli mevlithan ve hafızları tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetinin yanı sıra Mevlit ve ilahiler okunacak.