Trabzonspor-Konyaspor, En zorlu deplasman!

Ligde zor günler geçiren Konyaspor cuma akşamı Trabzon deplasmanına çıkacak. Fenerbahçe galibiyetiyle morallenen bordo mavililerde taraftar Konyaspor maçına çağrıldı. Son verilere göre 21 bin 732 koltuk satılırken, maç saatine yoğunluk bekleniyor. Konyaspor 6. deplasmanına çıkacak.
Trabzonspor-Konyaspor, En zorlu deplasman!

Konyaspor’u zorlu bir deplasman bekliyor. Ligde son 7 maçtır galibiyet hasreti çeken ve puan durumunda 16. Sıraya gerileyen Anadolu Kartalı’nda milli ara öncesi son maç olarak Trabzonspor deplasmanına çıkacak. Fenerbahçe galibiyeti ile moral bulan bordo mavililerde Başkan Ertuğrul Doğan ve Teknik Direktör Abdullah Avcı taraftarlarına seslenerek Konyaspor maçına davet etmişti.

mac.jpg

DEPLASMANDA 6. MAÇ
Tribün Doluluk verilerine göre Konyaspor mücadelesinde yüzde 57 oranında tribünler dolduruldu. 21 bin 732 koltuk Konyaspor maçı öncesi satıldı. Cuma akşamı 20:00’de oynanacak olan mücadelede tribünlerin maç saatine kadar büyük oranda dolması bekleniyor. Diğer yandan ligde 6. Deplasman maçına çıkacak olan Anadolu Kartalı 2 yenilgi, 2 beraberlik ve 1 galibiyet ile sahadan ayrıldı.

 Muhabir
Etiketler :