Trabzonspor-Konyaspor, "Harikulade bir takım vardı"

Konyaspor’un 2-1 yenildiği Trabzonspor mücadelesi ulusal basında konuşuldu. Spor yazarları Anadolu Kartalı’nın oyununu beğenirken, Trabzonspor’un Konyaspor’un 45 dakikalık oyununa karşılık veremediğini ifade edildi.
Trabzonspor-Konyaspor, "Harikulade bir takım vardı"

Trabzonspor-Konyaspor maçı sonrası mücadele ulusal basında değerlendirildi. Spor yazarları maç hakkında görüşleri şöyle Levent Tüzemen: "…’Konyaspor zor takım. Sabırlı olun’ diye uyaran Abdullah Avcı haklı çıktı. Yerine oturmadan maçı takımıyla birlikte oynayan Avcı, değişiklikleri de dantel örer gibi isabetli ve tam zamanında yaptı. Maçı kazandıran Onuachu’nun golü Zlatan’ın golüne benziyor”

degerlendirme-1.jpg

“PRES VE SAVUNMA SUNDULAR”
Aksal Yavuz, Konyaspor’un performansını övdü, "Derbi galibiyetlerinin anlamlı olması için bir sonraki maçın kazanılması gerekir. Açık konuşmak gerekirse, bilhassa ilk yarı ne yaptığını bilen taraf Konyaspor’du. Trabzonspor’un topla oynamasına müsaade ettiler ancak ceza sahalarına girilmesine müsaade etmedi Keleş’in öğrencileri İnanılmaz pres kademeli savunma anlayışından kesitler sundular.

degerlendirme-2.jpg

"HAKAN KELEŞ'İN TAKIMI"
Konyaspor yerleşik savunma oynuyor. Trabzonspor bu oyunu bozacak hızlı oyunu bulamadı. Bordo mavililer 45 dakikayı heba etti. Bunun yanında Konyaspor harikulade oynadı. Detaylandırmak gerekirse Stanojevic varken bu oyunu Konyaspor'da göremedik. Hakan Keleş zaman zaman Giresun'da bu oyunu oynatıyordu. Hatta Keleş'in takımı dedik maçı izlerken" ifadesini kullandı.

 Muhabir
Etiketler :