Trabzonspor Konyaspor’u hırsla bekliyor!

Trabzonspor Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında kendi evinde oynayacağı Tümosan Konyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-2 mağlup ederek liderlik koltuğundan indiren Trabzonspor, Tümosan Konyaspor karşısında maça favori olarak başlayacak.
Trabzonspor Konyaspor’u hırsla bekliyor!

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-2 mağlup ederek liderlik koltuğundan indiren Trabzonspor, Tümosan Konyaspor karşısında maça favori olarak başlayacak. Trabzonspor’un Konyaspor karşısında da Abdülkadir Ömür, Edin Visca ve Onuachu üçlüsüyle etkili olması bekleniyor.

Abdullah Avcı’nın öğrencilerinin, istim üzerinde olması ve taraftarının da desteğiyle maçı farklı kazanacağı düşünülürken, Fenerbahçe karşısında oynanan iyi futbol ve gelen galibiyetin ardından bordo mavili taraftarlar da maça yoğun ilgi gösteriyor.

TRABZONSPOR’DA MORALLER ZİRVEDE

Trabzonspor cephesinde moraller zirvedeyken Konyaspor cephesi için ise durum pek iç açıcı gitmiyor. Kötü gidişe son vermek isteyen Hakan Keleş’in öğrencilerinin Trabzonspor’dan puan ya da puanlar alarak çıkışa geçmek istediği biliniyor.

Etiketler :